Antena Meniu Search
x

Foto ''Am găsit poze cu ea goală.'' Profesor acuzat că a întreţinut relaţii intime cu o elevă. Iubita scoţianului a aflat totul de la o glumă

Povestea care a şocat o întreagă comunitate. Un profesor a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre elevele sale, în timp ce prietena lui era la serviciu. Totul a avut loc la un liceu din Scoţia.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 19:02

Profesor acuzat că a întreţinut relaţii intime cu o elevă
Profesor acuzat că a întreţinut relaţii intime cu o elevă - The Sun

Kim Smyth, în vârstă de 32 de ani, a descoperit că partenerul ei, Ross Spittal, în vârstă de 31 de ani, a avut o aventură cu o elevă de doar 18 ani, după ce a găsit fotografii cu ea goală pe telefonul său. Femeia a găsit, de asemenea, peste 800 de e-mailuri între cei doi. Profesorul de matematică a implorat-o să nu meargă la poliție sau la conducerea liceului comunitar Inveralmond, Scoţia. Dar Kim a trimis imaginile direct polițiștilor.

Femeia și-a amintit cum adolescenta a glumit despre o aventură cu iubitul ei. Ea a spus la tribunal: ''M-am întâlnit față în față cu eleva A când a fost adusă într-un grup de Ross. Când am întrebat dacă cineva are întrebări, a ridicat mâna și a spus - ''Este cealaltă femeie?'' - Am crezut că este foarte încrezătoare''. Kim a mai spus că Spittal ''a râs'' când colegii au menționat că tânăra este îndrăgostită: ''Întotdeauna a fost doar o fetiță. Nu te-ai fi gândit niciodată că a fost depăşită o linie''.

Fost antrenor personal, femeia a continuat printre lacrimi să scoată la lumină adevărul: ''În ziua în care am dat peste e-mailuri, de pe laptopul nostru, a apărut un mesaj – ea îi trimitea lui un e-mail. Când am deschis conversația, plănuiau să se întâlnească. Erau fotografii goale ale elevei. Vedeam literalmente fotografii goale în timp ce vorbeam cu el la telefon''. Ea a mai spus la audiere că într-un e-mail scria: ''Kim este la serviciu, poți să vii''.

Într-un moment de panică, bărbatul a mărturisit ce a făcut

Directorul Susanne Young, în vârstă de 50 de ani, și-a amintit, de asemenea, că profesorul de matematică i-a spus clar despre această aventură la o întâlnire din mai 2019. Depunând mărturie, a spus că Spittal a mărturisit că a sărutat-o ​​pentru prima dată pe fată chiar în luna precedentă: ''Ross mi-a spus că m-a dezamăgit. Tremura pe tot parcursul întâlnirii''.

Avocatul bărbatului, Claire Raftery, a spus că acesta a recunoscut că a sărutat-o ​​pe elevă în aprilie 2019 şi că a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu ea în acea lună și și-a mințit directorul despre aventură. Spittal va depune mărturie pe 7 februarie, în încercarea de a rămâne în poziţia de cadru didactic, notează The Sun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » ''Am găsit poze cu ea goală.'' Profesor acuzat că a întreţinut relaţii intime cu o elevă. Iubita scoţianului a aflat totul de la o glumă