Antena Meniu Search
x

Foto O tânără profesoară, care trimitea fotografii și videoclipuri deocheate elevilor de 13 și 14 ani, dată de gol de una dintre victime, în SUA

O profesoară suplinitoare în vârstă de 19 ani, care preda la o școală gimnazială din Carolina de Nord, a fost acuzată că a trimis fotografii și videoclipuri deocheate elevilor ei de 13 și 14 ani.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 07:48

O tânără profesoară a trimis fotografii și videoclipuri deocheate elevilor de 13 și 14 ani
O tânără profesoară a trimis fotografii și videoclipuri deocheate elevilor de 13 și 14 ani - Cleveland County Sheriff’s Office; Google

Emily Durden, din Shelby, a fost arestată joia trecută și trimisă în închisoarea din Cleveland pentru mai multe capete de acuzare. Durden, care a lucrat anterior ca profesor suplinitor la Crest Middle School, a fost eliberat a doua zi după ce a plătit o cauţiune de 50.000 de dolari. În condițiile eliberării sale, tânăra de 19 ani trebuie să stea departe de școală și să nu ia contact cu victimele.

Potrivit Oficiului Șerifului din Cleveland County, ancheta asupra femeii a fost lansată cu doar câteva ore înainte de arestarea ei, când un ofițer de resurse școlare de la Crest Middle School a primit un apel de la un părinte, care se plângea că profesorul suplinitor i-a trimis fiului imagini nepotrivite și videoclipuri.

Când a fost intervievată de către detectivii șerifului, Durden ar fi recunoscut că a împărtășit fotografii și înregistrări cu caracter sexual explicit copiilor cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani. Femeia a fost angajată ca profesor suplinitor cu jumătate de normă pe 8 noiembrie și a stat doar patru zile la serviciu înainte ca anchetatorii să spună că a început să trimită mesaje nepotrivite minorilor.

Oamenii legii cred că ar fi vorba despre mai multe victime

Pe acelaşi subiect

Un elev le-a spus părinților săi despre imagini de teamă că în cele din urmă le vor găsi singuri, iar părinții l-au contactat imediat pe ofițerul școlii. În cursul investigației efectuate de biroul șerifului, s-a descoperit că cel puțin un alt elev ar fi primit fotografii și videoclipuri similare. Oficialii nu exclud posibilitatea să existe mai multe victime.

Adjunctul Durwin Briscoe, care lucrează de 29 de ani în Biroul Șerifului din Cleveland County, a declarat pentru WBTV că Durden este cea mai tânără persoană pe care a acuzat-o vreodată pentru că a trimis mesaje deocheate copiilor.

Conform legii din Carolina de Nord, profesorii suplinitori nu trebuie să fie licențiați sau să aibă diplome universitare, deși regulile variază de la district la district. Femeia nu mai este angajat al districtului, notează Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O tânără profesoară, care trimitea fotografii și videoclipuri deocheate elevilor de 13 și 14 ani, dată de gol de una dintre victime, în SUA