Antena Meniu Search
x

Foto ''Am îngropat încă trei bebeluși în spatele casei.'' Dezvăluirile bizare ale femeii din UK care i-a ucis fetiţa partenerei cu sânge rece

Mama vitregă ucigașă a lui Star Hobson ar fi glumit cu colegii prizonieri că a ''îngropat încă trei copii''. Savannah Brockhill a fost condamnată pe viață anul trecut pentru uciderea lui Star, iar mama copilei, Frankie Smith, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnată la opt ani de închisoare pentru că a permis să aibă loc moartea fiicei sale.

de Redactia Observator

la 09.01.2022, 17:59

Dezvăluirile bizare ale femeii din UK care i-a ucis fetiţa partenerei cu sânge rece
Dezvăluirile bizare ale femeii din UK care i-a ucis fetiţa partenerei cu sânge rece - Profimedia Images

Acum, mama vitregă care își ispășește pedeapsa la HMP Styal, în Cheshire, Brockhill ar fi glumit despre uciderea altor copii. Fosta deținută Amy Louise Cowan susține că a auzit-o râzând despre uciderea altor trei, relatează Sunday People. Cowan a spus că făcea curat în aripa închisorii în care este ținută Brockhill, în ziua de Anul Nou, când a auzit cuvintele. Ea a adăugat: ''Savannah este rece și insensibilă. Nu am văzut-o niciodată plângând''.

Cowan susține, de asemenea, că Brockhill a fost supărată de sentința dată lui Smith, spunând ''nu este corect''. În timpul procesului ei, Bradford Crown Court a aflat detalii despre rănile îngrozitoare provocate lui Star și despre tratamentul vicios pe care l-a suferit din partea lui Brockhill și Smith.

Viața micuţei a luat sfârșit după ce a fost ''lovită cu pumnii şi cu piciorul'' în stomac de către Brockhill, în timp ce Smith a părăsit camera pentru a merge la baie. Atacul sălbatic din septembrie, anul trecut, a lăsat-o pe Star cu o venă ruptă care a dus la sângerare în cavitatea abdominală, potrivit Daily Mail

Mama fetiţei, complice la crimă

Luna trecută, mama lui Star l-a sunat pe bunicul David Fawcett pentru a se văita de pedeapsa ei, după ce procurorul general a cerut o revizuire a sentinței considerată de mulţi prea îngăduitoare. Aceasta a primit doar opt ani de închisoare - adică ar putea fi afară în patru - după ce un judecător i-a redus pedeapsa pentru a răspunde pentru povara de a ști că a jucat un rol important în moartea fiicei ei de doar 16 luni.

Familia lui Star a criticat anterior sentințele ''uimitor de blânde'' și l-a îndemnat pe procurorul general să revizuiască cazul. Un purtător de cuvânt al Procuraturii Generale a confirmat luna trecută că au primit o cerere pentru examinarea sentințelor, iar ofițerii au la dispoziție 28 de zile pentru a analiza cazul și pentru a lua o decizie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » ''Am îngropat încă trei bebeluși în spatele casei.'' Dezvăluirile bizare ale femeii din UK care i-a ucis fetiţa partenerei cu sânge rece