Meniu
Search
x

Foto ''Am un fiu, te rog!'' Ultimele cuvinte ale unui tătic care își proteja copilul, înainte ca un necunoscut să-l împuște și să danseze peste corpul victimei, în SUA

Văduva unui bărbat din Colorado, care a fost împușcat mortal în Miami Beach, săptămâna trecută, a vorbit pentru prima dată, dezvăluind că soțul ei a cerșit să fie lăsat în viață în ultimele sale momente, în timp ce-și proteja fiul de pistolar.

De Redactia Observator la 02.09.2021, 18:52

Dustin Wakefield, în vârstă de 21 de ani, din Castle Rock, Colorado, a fost împușcat mortal în fața familiei sale, într-un restaurant mexican în aer liber din Miami Beach, pe 24 august. Poliția l-a arestat pe Tamarius Davis, în vârstă de 22 de ani, un șofer UPS din Georgia, acuzat de crimă de gradul doi și, de asemenea, de tentativă de crimă pentru presupusul atac asupra unui trecător chiar cu câteva momente înainte de uciderea lui Wakefield.

Vorbind în exclusivitate cu Local 10, Karina Olguin, tânăra văduvă a lui Wakefield, a făcut lumină în ceea ce priveşte ultimele momente de viaţă ale soțului ei: ''Îmi amintesc că Dustin a spus: Te rog, am un fiu, e doar un copil. Și atunci s-a întâmplat totul''. În timp ce Davis îndrepta arma spre el, Olguin a spus că soțul ei i-a cerut să îl lase în viaţă, spunându-i străinului înarmat că fiul său, Eli, este doar un copil de un an.

Femeia spune că soţul ei esre văzut ''ca un erou, ca un bărbat curajos și ca un tată uimitor și iubitor'' pentru că și-a protejat copilul de ceva extrem de rău. Olguin și-a amintit că omul înarmat stătea în spatele ei când a tras, apoi a plecat. Martorii au raportat că l-au văzut pe Davis sărbătorind şi dansând peste victima aflată pe moarte.

Bărbatul ar fi încercat prima dată să-l împuşte pe cel mic, dar tatăl s-a pus scut în faţa lui

Pe acelaşi subiect

Luni, a avut loc un omagiu într-un parc vizavi de locul împușcării din Miami Beach, atrăgând zeci de rezidenți și politicieni locali care au depus flori și s-au rugat. Unchiul lui Wakefield, Michael Wakefield, a declarat pentru DailyMail că omul înarmat s-a apropiat de nepotul său și de alte rude la întâmplare, în timp ce luau cina la restaurantul La Cerveceria de pe Ocean Drive: ''Suspectul a venit la Dustin și a spus ''este timpul să moară.'' Suspectul a îndreptat arma către fiul nepotului meu, apoi Dustin i-a răspuns înapoi spunându-i ''este doar un copil'' și apoi Dustin a stat în fața fiului său și apoi a fost împușcat''. Nepotul său a suferit mai multe răni prin împușcare, inclusiv la nivelul capului.

Davis ar fi spus poliției că s-a apropiat de zona restaurantului chiar înainte de ora 18:30 și a decis în mod aleatoriu pe cine să împuște. Cu doar câteva clipe mai devreme, Davis a fost surprins de camerele de supraveghere trăgând asupra unui alt bărbat, care a scăpat nevătămat. Suspectul a fost capturat în cele din urmă pe o alee din apropiere. Davis a țipat: ''Am făcut-o, am făcut-o, am făcut-o'', în timp ce ofițerii îl încătuşau. 

Tommy Davis, tatăl suspectului, a declarat pentru The Associated Press că fiul său, care lucrează ca șofer de UPS, a călătorit spre Miami Beach cu niște prieteni. El a spus că fiul său nu a avut niciodată probleme cu legea, dar nici probleme de sănătate mintală. Se pune problema că acesta ar fi fost drogat în timpul atacului. În timpul înfățișării sale inițiale în sala de judecată, judecătorul Mindy Glazer a specificat ca Davis să fie ținut în închisoarea, spunându-i: ''Ai împușcat și ucis pe cineva cu sânge rece''. O campanie GoFundMe a fost lansată pentru a sprijini familia, notează Daily Mail

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » ''Am un fiu, te rog!'' Ultimele cuvinte ale unui tătic care își proteja copilul, înainte ca un necunoscut să-l împuște și să danseze peste corpul victimei, în SUA