Antena Meniu Search
x

"Am vrut să îi nimeresc inima, dar el nu o are". Orbită de furie, o femeie şi-a înjunghiat soţul, apoi a anunţat poliţia că acesta zace pe podea, în Anglia

O femeie în vârstă de 66 de ani, din Marea Britanie a apelat numărul de urgenţă pentru a anunţa senină că şi-a înjunghiat soţul. Aceasta i-a transmis operatorului că bărbatul "are mai multe găuri în el"

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 16:07

Femeia şi-a omorât soţul cu mai multe lovituri de cuţit
Femeia şi-a omorât soţul cu mai multe lovituri de cuţit - Shutterstock - foto ilustrativ

Penelope Jackson şi-a atacat soţul, pe David Jackoson, în vârstă de 78 de ani, în bucătăria casei lor din Berrow, Somerset, potrivit BBC. Cei doi erau căsătoriţi de 24 de ani. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi sunat la numărul de urgenţă şi i-ar fi spus operatorului că soţul ei "sângerează până la moarte, cu noroc". Operatorul a transmis anchetatorilor că iniţial cel care a efectuat apelul ar fi fost chiar bărbatul. Acesta ar fi reuşit să sune la urgenţă, imediat după prima lovitură de cuţit.

Operatorul a povestit că soţia l-a înjunghiat şi apoi a fost auzită în timp ce ţipa. Ulterior, femeia care neagă crima, a luat telefonul din mâna soţului şi a spus operatorului că şi-a ucis soţul. "L-am ucis pe soţul meu sau cel puţin am încercat"

Femeia l-a ]înjunghiat de mai multe ori

Cu toate că operatorul îi sugera femeii să îi acorde soţului primele îngrijiri până la sosirea ambulanţei, Penelope Jackson a refuzat în repetate rânduri să îşi ajute soţul. Într-un apel care a durat 18 minute, timp în care poliţiştii şi paramedicii se îndreptau spre casa celor doi, femeia a adăugat că "Am vrut să ţintesc inima, dar el nu are, aşa că l-am înjunghiat şi în abdomen de două ori". Conversaţia dintre femeie şi operatora fost predată procurorilor care spun că în timpul apelului femeia spune că soţul ei "geme pe podeaua din bucătărie", adăugând că "are nişte găuri în el".

Femeia era acum la a patra căsnicie, în timp ce bărbatul ucis mai fusese căsătorit înainte de încă două ori. Agresoarea le-a spus poliţiştilor că şi-a închis soţul într-o camerăpentru a se calma, după ce ar fi pierdut mai mulţi bani la poker.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Am vrut să îi nimeresc inima, dar el nu o are". Orbită de furie, o femeie şi-a înjunghiat soţul, apoi a anunţat poliţia că acesta zace pe podea, în Anglia