Antena Meniu Search
x

Galerie foto Angajata unei grădini zoologice a fost salvată în ultima clipă din colţii unui crocodil. Doi vizitatori au fost cei care i-au sărit în ajutor, în Utah

Vizitatorii unei grădini zoologice din Utah au fost martorii unui incident şocant după ce o îngrijitoare a fost atacată de un crocodil.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.08.2021, 09:04

Incidenul s-a petrecut la parcul sălbatic Scales and Tails din West Valley City, în timp ce mai mulţi vizitatori, printre care şi câţiva copii se aflau în interior pentru a vedea exemplarele. Doi dintre oamenii aflaţi lângă cuşca aligatorului au sărit în ajutorul femeii şi astfel au evitat o tragedie. Speriaţi, oamenii au cerut ajutorul celorlalţi angajaţi ai grădinii zoologice, în momentul în cre au observat că viaţa tinerei este pusă în pericol.

Unul dintre turişti a intrat în încăperea unde se afla crocodilul şi după sfaturile angajatei a reuşit să imobilizeze reptila. Imediat după, un alt bărbat a intervenit pentru a încerca să o scoată pe femeie din fălcile crocodilului, în timp ce soţia acestuia a acordat angajatei primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare.

Salvată în ultimul moment

Îngrijitoarea de la grădina zoologică a fost transportată la spital. Starea sa de sănătate este una bună, dar va rămâne internată câteva zile pentru recuperare. Conducerea parcului a postat pe reţelele de socializare mesaje de mulţumire pentru cei doi bărbaţi care au reuşit să o salveze pe angajata lor.

"Vrem să le mulțumim pentru curajul lor. Să lucrezi cu astfel de animale vine la pachet cu mai multe riscuri inerente pe care noi, ca personal, le acceptăm. Ieri s-a întâmplat genul de eveniment de care sperăm să nu mai avem parte niciodată. Unul dintre angajaţii noștri a fost mușcat de aligatorul nostru, iar lucrurile au luat o întorsătură proastă. Acest domn ar fi putut rămâne în zona de siguranță așa cum ar face majoritatea dintre noi, dar, în schimb, a sărit riscându-şi propria viaţă și a ajutat la imobilizarea aligatorului"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Angajata unei grădini zoologice a fost salvată în ultima clipă din colţii unui crocodil. Doi vizitatori au fost cei care i-au sărit în ajutor, în Utah