Antena Meniu Search
x

Galerie foto Apelul tulburător al unui bărbat care și-a pierdut soția din cauza Covid. ”Are 35 de ani, e nevaccinată și într-un sicriu...”

Un bărbat care și-a pierdut soția din cauza Covid-19, la doar 35 de ani, și înainte să apuce să-și cunoască bebelușul, a făcut un apel emoționant la oameni să se vaccineze împotriva coronavirusului. ”În timp ce scriu aceste rânduri, mă așez lângă ea. Are 35 de ani, e nevaccinată și într-un sicriu”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.08.2021, 22:11

Josh Willis a descris-o pe Samantha, în vârstă de 35 de ani, din Derry, Irlanda de Nord, drept „super-eroina” și regina familiei lor, după ce femeia s-a stins din viață la sfârșitul săptămânii trecute. 

Samantha s-a luptat cu virusul timp de 16 zile, dar a murit tragic săptămâna trecută la spitalul Altnagelvin. Ea a fost internată la spital în timp ce era gravidă cu fiica Eviegrace și a reușit să o nască în ciuda bolii.

Înaintea înmormântării de luni dimineață, Josh i-a îndemnat pe cei încă nehotărâți să iasă și să facă vaccinul, astfel încât să nu fie nevoiți să facă față durerii prin care trece el acum.

Josh a postat duminică un mesaj sfâșietor pe contul său de Twitter : „Am petrecut ore întregi la Terapie Intensivă joi și vineri cu soția mea care a murit. Este real, cifrele sunt reale. Faceți vaccinul, astfel încât dumneavoastră sau familia dumneavoastră să nu trebuiască să treacă prin ceea ce trec eu. În timp ce scriu aceste rânduri, mă așez lângă ea. Are 35 de ani, e nevaccinată și într-un sicriu”.

Vineri, într-un tribut adus soției sale, Josh a spus că și-a pierdut dragostea vieții.

"Nu m-am gândit niciodată că voi scrie ceva de genul asta în următorii ani. Astăzi a fost cea mai proastă zi din viața mea. Am pierdut dragostea vieții mele, pe Samantha, din cauza Covid-19. Samantha a luptat puternic în ultimele 16 zile, dar până la urmă nu a fost suficient. S-a străduit să vină acasă la familia ei și la copiii ei frumoși, dar la scurt timp după ora 12, în primele ore ale acestei dimineți, a murit linistită la spitalul Altnagelvin. Eu, mama ei și cei doi copii mai mari am fost alături de ea. Nu a suferit nicio durere. Cât a fost în spital a trebuit să dea naștere unei fetițe pe care nu a cunoscut-o niciodată și pe care nu a ținut-o în brațe. Mă voi asigura că Evie Grace va ști totul despre mama pe care nu o va întâlni niciodată. Nu voi lăsa pe nimeni să te uite și îmi voi aminti toate momentele și experiențele speciale pe care le-am împărtășit împreună. Copiii, inclusiv Holly și Shéa, sunt acum principala mea prioritate. Tot ce vreau să fac acum este să o fac pe Samantha mândră. Sunt sigur că se uită deja în jos și mândră de modul în care ne descurcăm”, a scris soțul ei, într-un mesaj postat la scurt timp după ce ea a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Apelul tulburător al unui bărbat care și-a pierdut soția din cauza Covid. ”Are 35 de ani, e nevaccinată și într-un sicriu...”