Antena Meniu Search
x

Foto "Ar fi multe de spus, dar nimic nu te-ar aduce înapoi". Moarte învăluită în mister pentru Marius, un român din Germania, găsit mort pe plajă

Moarte învăluită în mister pentru Marius, un tânăr din Botoșani, care a fost găsit mort pe o plajă din Germania, unde plecase pentru a strânge bani pentru o viață mai bună.

de Monica Palade

la 06.01.2023, 15:46

Tânărul ar fi făcut hipotermie, însă nimeni nu știe deocamdată de ce se afla pe plajă și cum a murit de fapt. Familia încearcă acum să strângă bani pentru a-i aduce trupul în țară și a fi îngropat acasă.

Marius era din Botoșani, unde absolvise Liceul ”Ștefan cel Mare și Sfânt”. Toți aveau doar cuvinte de laudă la adresa sa. Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre cei apropiați. Marius nu a mai apucat să se bucure de nimic. Nici măcar de tinerețea și viața sa.

Plâns de cei apropiați

”Dumnezeu să te ierte, prieten drag, drum lin la ceruri, nu te vom uita niciodată, glumele tale și plin de viață. Ne-ai lăsat fără cuvinte. Tristețe mare, nu te vom uita, prieten drag”, ”Ar fi multe de spus, dar nimic nu te-ar aduce înapoi. Ne vom aminti cu drag de tine. Odihnește-te în pace, prieten drag!”, „Odihneste-te in pace, om bun!”, „Condoleanțe, rămas bun prieten drag”, „Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva! E incredibil...Va ramane in amintirea noastra!”, „Dumnezeu sa îl ierte! Odihnește-te în pace și lumina veșnică!”, „Offfff Marius!!Imi pare nespus de rau, chiar ma bucuram ca esti bine si acum ……Odihna vesnica”, „Dumnezeu sa il ierte, nu pot sa cred ca nu mai este,era un baiat extraordinar.Sincere condoleante familiei”, „Drum lin...prieten drag”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Ar fi multe de spus, dar nimic nu te-ar aduce înapoi". Moarte învăluită în mister pentru Marius, un român din Germania, găsit mort pe plajă