Meniu LIVE
Search
x

Video Artificii lansate spre mulţime, la finalul unui meci da baseball din SUA. Au trecut la milimetru pe lângă oameni

Un spectacol de artificii organizat în timpul unui meci de baseball din Los Angeles nu a mers conform planului, fiind la un pas să provoace o adevărată tragedie. Imaginile surprind momentul în care materialele pirotehnice sunt lansate direct spre mulţimea adunată să-i susţină pe jucătorii echipei Rocket City Trash Pandas.

De Redactia Observator la 08.08.2022, 18:54

Vineri seară, suporterii clubului Rocket City Trash Pandas - înregistrat în Madison, Alabama şi afiliat celui din Los Angeles - au avut parte de o "aventură cu scântei". Intenţia era ca la finalul meciului de baseball să aibă loc un spectacol cu artificii, care a mers însă teribil: materialele pirotehnice au fost lansate direct spre mulţime, după cum se vede şi în imaginile filmate şi postate pe reţelele de socializare. 

Final de meci "cu scântei". Artificii lansate spre mulţime

Pyro Shows, compania din Alabama angajată pentru a asigura spectacolul pirotehnic la evenimentul sportiv, a declarat că "produsul nu a fost utilizat corect şi nu a fost securizat corespunzător în lansator", relatează Daily Mail. Când au pornit artificiile, din zona destinată spectatorilor s-au auzit ţipete îngrozite. "Niciun fan nu a fost rănit. Comerciantul de artificii spune că aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în peste 40 de ani de experienţă", au precizat reprezentanţii Trash Pandas. Cu toate acestea, o persoană a ajuns la spital cu răni minore, pentru a primi îngrijiri medicale, se arată într-un comunicat al Serviciului de Intervenţii. Este vorba despre o femeie care s-a lovit uşor la picior, aceasta fiind angajată a stadionului.

Departamentul de comunicare al companiei Pyro Shows din Alabama a declarat că dispozitivele vor fi eliminate, pentru a evita ca situaţia să se repete. Rocket City Trash Pandas i-au învins cu scorul 4 - 1 pe adversarii de la Tennesse Smokies. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Artificii lansate spre mulţime, la finalul unui meci da baseball din SUA. Au trecut la milimetru pe lângă oameni