Antena Meniu Search
x

"Aş vrea să ii mai spun că il iubesc". Mesajul emoţionant al unor părinţi împietriţi de durere, după ce băieţelul lor de doar 5 ani a murit lovit de o oglindă, într-un magazin din Marea Britanie

O familie întreagă este împietrită de durere după ce băieţelul lor de doar 5 ani a murit. Copilul se afla într-un magazin, când una dintre oglinzi a căzut peste el.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.08.2021, 22:12

Băieţelul a murit la doar cinci ani
Băieţelul a murit la doar cinci ani - Twitter Essex News

Freddie Farrow a suferit mai multe răni care i-au cauzat moartea după ce a fost lovit de o oglindă într-un magazin din regiunea Essex, Marea Britanie. Imediat după incident, o ambulanţă aeriană a ajuns la faţa locului şi l-a preluat pe micuţ, care a fost transportat la spital în stare critică. El a prezentat mai multe plăgi deschise la nivelul capului, după ce oglinda s-a spart, transmite The Sun.

În ciuda eforturilor medicilor care au acordat primul ajutor la faţa locului şi apoi a celor de la spital, Freddie a murit din cauza rănilor, medicii declarând decesul micuţului pe 2 august. Imediat după aflarea veştii, directorul lanţului de magazine a transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndurerate. „Familia mea, conducerea și toți colegii noștri sunt șocați și întristați de incidentul care a avut loc ieri dimineață la magazinul nostru din Colchester. Gândurile noastre sunt la copilul care a pierit și suntem alături de familia lui în acest moment dificil. Lucrăm îndeaproape cu autoritățile locale pentru a ajuta la anchetă și pentru a înțelege cum s-a putut întâmpla acest lucru", a declarat directorul magazinului. 

Moartea fulgerătoare a copilului, un şoc pentru familie şi apropiaţi

Familia îndurerată a fost profund marcată de tragicul eveniment, la fel şi apropiaţii care au rămas împietriţi de durere. Părinţii micuţului, împreună cu profesoara lui i-au adus zilele acestea un omagiu lui Freddie, după moartea sa fulgerătoare.

„Noi, cei din familie suntem devastaţi de moartea lui. Era un băiețel atât de minunat. Obișnuia să-mi culeagă flori în fiecare zi și mi le dădea și îmi spunea că mă iubește. Aş vrea să îî mai spun şi acum că îl iubesc. A fost un băiețel atât de deștept”, a povestit mama băieţelului. Femeia a mulţumit oamenilor pentru mesajele pe care le-au transmis după tragedie pentru a le arăta compasiunea. Freddie tocmai absolvise clasa întâi şi se pregătea să meargă alături de familie într-o vacanţă la Lego Land, pentru a-şi aniversa ziua de naştere.

Tatăl său, Andrew Farrow, a spus că băiețelul a adus mereu multă fericire tuturor celor care l-au cunoscut şi a povestit cât de apropiat era de fraţii lui. „Freddie, fratele și sora lui erau nedespărțiți și știu sigur că îi va veghea de acolo de sus", a spus tatăl băieţelului. Cuvinte de laudă a avut şi directoarea şcolii unde învăţa băieţelul. "Freddie a fost o mică stea. Natura sa sensibilă și grijulie a strălucit cu prietenii săi, pe care i-a îngrijit întotdeauna. Era un băiețel dulce, care era întotdeauna politicos și cuminte cu toți cei pe care îi întâlnea în școală”, a spus Polly Bradford.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Aş vrea să ii mai spun că il iubesc". Mesajul emoţionant al unor părinţi împietriţi de durere, după ce băieţelul lor de doar 5 ani a murit lovit de o oglindă, într-un magazin din Marea Britanie