Antena Meniu Search
x

Video Așa arată durerea: Fetiță singură de ziua ei, cu o felie de pizza, deși mama invitase 27 de copii la aniversare

O mamă din Utah se declară "devastată" după ce a invitat 27 de copii la petrecerea de ziua fiicei sale de 3 ani, Avery, dar niciun invitat nu s-a prezentat. Postarea ei a devenit virală: 3 milioane de vizualizări și mii de mesaje de alinare, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 16:10

fetiță de 3 ani singură de ziua ei
Așa arată durerea: Fetiță singură de ziua ei, cu o felie de pizza, deși mama invitase 27 de copii la aniversare - TikTok

Nu a fost o zi de naștere bună pentru Avery. Fetița a împlinit recent 3 ani, iar mama ei a decis să-i organizeze o petrecere - cu pizza și un tort cu tema "Frozen", personajul preferat al copilei.

Dar din cei 27 de invitați, niciunul nu a venit, lăsând-o pe cea mică singură să aștepte în zadar. Șapte familii confirmaseră inițial participarea, apoi unele au trimis mesaje în ultimul moment pentru a anunța mama că nu mai pot veni, în timp ce altele au lăsat-o baltă fără nicio explicație, scrie Daily Mail.

Imaginile cu fetița singură de ziua ei au devenit virale pe TikTok

Mama, Breanna Strong, în vârstă de 27 de ani, a postat un videoclip pe TikTok în care a povestit întâmplarea, iar postarea a devenit virală: 3 milioane de vizualizări și mii de mesaje de alinare. "Am invitat 27 de copii la a treia aniversare a lui Avery. Nu a venit niciunul dintre prietenii ei", a scris Strong.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul o arată pe Avery, care mănâncă o felie de pizza în timp ce stă singură la o masă, iar mama ei aruncă o cutie de prăjituri la gunoi. "Bani și timp irosit", este titlul mesajului: "Așa se frânge cu adevărat inima unei mame".

"I s-a întâmplat și uneia dintre fiicele mele. Acum mă asigur că ne prezentăm la toate petrecerile la care suntem invitați. Nu vreau să văd niciodată acea durere pe chipul nimănui", a comentat un părinte.

Un altul a spus că nu mai organizează petreceri pentru copii exact din acest motiv: "Sincer, cred că oamenii pur și simplu nu mai participă la petrecerile de ziua de naștere. Eu am încetat să le mai fac".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Așa arată durerea: Fetiță singură de ziua ei, cu o felie de pizza, deși mama invitase 27 de copii la aniversare