Antena Meniu Search
x
LIVE

Ascunzătoare de taină, descoperită de o bătrânică în timp ce îşi renova dormitorul. Ce a găsit femeia în zidul casei din Berlin

O femeie vârstnică din Berlin a găsit mai multe arme, printre care şi o bazooka, în spatele unui perete din dormitorul ei, în timpul unor lucrări de renovare, transmite agenţia DPA.

De Redactia Observator la 03.02.2023, 11:47
Arsenal ascuns după zid, descoperit în timpul unor lucrări de renovare
Arsenal ascuns după zid, descoperit în timpul unor lucrări de renovare - Polizei Berlin

Poliţia a anunţat miercuri pe Facebook că a confiscat pistoale de alarmă, puşti, un pistol-mitralieră şi alte pistoale, precum şi o bazooka, găsite în apartament. Femeia a anunţat descoperirea obiectelor săptămâna trecută, potrivit mai multor articole publicate joi în media online, relatează Agerpres.

Arsenal ascuns după zid, descoperit în timpul unor lucrări de renovare

Colecţia a fost scoasă la lumină în timp ce femeia îşi renova dormitorul împreună cu fiul său şi sorta lucrurile soţului ei, decedat în urmă cu trei ani. Potrivit poliţiei, armele fuseseră depozitate de soţul ei în spatele unui zid. Femeia a declarat că nu era la curent cu existenţa ascunzătorii. Armele urmează să fie distruse.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Ascunzătoare de taină, descoperită de o bătrânică în timp ce îşi renova dormitorul. Ce a găsit femeia în zidul casei din Berlin