Antena Meniu Search
x

Au aflat că sunt veri după trei ani de la căsătorie. Povestea unui cuplu celebru pe Tiktok: "Ne-am fi dorit să fie o glumă"

Nick and Tylee, un cuplu celebru pe Tiktok, au împărtăşit cu internauţii una dintre cele mai şocante veşti pe care le-au primit. Cei doi au aflat că sunt veri la trei ani de la căsătorie.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 16:10

Deşi au aflat că sunt veri, Nick and Tylee au decis să-şi continue mariajul pe care îl au de trei ani.
Nick şi Tylee au aflat că sunt veri la trei ani de la căsătorie - TikTok

Nick şi Tylee au aflat că sunt veri, deşi sunt căsătoriţi de trei ani. Îndrăgostiţii şi-au făcut publică povestea într-un video pe TikTok, care a strâns milioane de vizualizări.

Au rămas împreună chiar dacă sunt veri

Deşi au aflat că sunt înrudiţi, Nick şi Tylee au decis să-şi continue mariajul pe care îl au de trei ani şi să ignore valul de critici pe care l-au primit după alegerea lor.

"Am aflat că suntem veri la trei ani de când ne-am căsătorit. Ne-am fi dorit să fie o glumă.", spun cei doi, potrivit The Sun.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tinerii au aflat că între ei există un grad de rudenie de abia după trei ani de când s-au căsătorit. Chiar dacă Nick and Tylee au aceeaşi zi de naştere, iar cunoscuţii le spuneau des că seamănă, nu şi-au pus niciun semn de întrebare.

Oamenii au fost şocaţi să afle povestea tânărului cuplu. Videoclipul postat de cei doi pe Tiktok a strâns peste 5.6 milioane de vizualizări. Întrebaţi de internauţi dacă vor rămâne împreună, cei doi au răspuns: "Ne-am gândit mult timp la asta şi răspunsul este da."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Au aflat că sunt veri după trei ani de la căsătorie. Povestea unui cuplu celebru pe Tiktok: "Ne-am fi dorit să fie o glumă"