Antena Meniu Search
x

"Au întrebat dacă vrem să le luăm". O femeie a primit implanturile mamare ale bunicii sale de la casa de pompe funebre, după ce a fost incinerată

Situație ieșită din comun, în UK. O femeie a rămas șocată după ce casa funerară care a incinerat-o pe bunica ei i-a scos implanturile mamare și au întrebat-o dacă vrea să le ia acasă. Deși implanturile realizate din materiale nemetalice nu sunt de obicei îndepărtate înainte de incinerare, femeia susține că cei de la casa funerară au decis să le scoată oricum.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 18:01

O femeie a primit implanturile mamare ale bunicii sale de la casa de pompe funebre, după ce a fost incinerată
O femeie a primit implanturile mamare ale bunicii sale de la casa de pompe funebre, după ce a fost incinerată - Shutterstock (poză ilustrativă)

La scurt timp după ce și-a luat rămas bun de la iubita ei bunică, un angajat de la casa de pompe funebre a luat-o deoparte pentru a o întreba dacă ar dori să ia acasă implanturile mamare cu ea. Femeia a postat ulterior un clip pe TikTok în care a povestit întreaga întâmplare. 

"Ne-au întrebat dacă vrem să le luăm înapoi", a spus femeia

Nu se știe însă dacă femeia a acceptat propunerea sau nu, potrivit Mirror

A primit implanturile mamare ale bunicii sale

Pe acelaşi subiect

Un angajat de la o firmă de pompe funebre a postat un clip pe TikTok în care explică ce se întâmplă cu implanturile mamare ale unei femei atunci când este îngropată și nu incinerată. Gerald, cunoscut sub numele de @big_led73 pe TikTok, primește în mod regulat întrebări despre corpul uman după moarte și despre modul în care este efectuată o autopsie. În cel mai recent videoclip al său, Gerald a răspuns la o întrebare de la unul din urmăriorii săi. 

„Dacă o femeie are implanturi mamare, acestea sunt îndepărtate sau corpul se va descompune, devenind un schelet cu sâni falși?”, a întrebat un utilizator curios. 

„Nu sunt îndepărtate. Dacă sunteți îmbălsămat, lichidul de îmbălsămare va conserva țesutul și va încetini procesul de descompunere. Sau dacă nu ești îmbălsămat, te vei descompune super repede. Sânii vor fi în continuare acolo. Nu se vor descompune. Se spune că părul și unghiile încă mai cresc după ce mori, ceea ce nu este adevărat. Pielea ta se micșorează, lichidul de îmbălsămare te deshidratează și pielea ta se micșorează, așa că pare că îți cresc părul și unghiile. Dar sânii tăi vor rămâne la fel și pielea se va micșora în jurul lor și în cele din urmă se va descompune", a explicat bărbatul în clipul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Au întrebat dacă vrem să le luăm". O femeie a primit implanturile mamare ale bunicii sale de la casa de pompe funebre, după ce a fost incinerată