Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Avea întotdeauna un zâmbet pe buze". Trei copii găsiţi fără viaţă într-o casă. Cel mai mic avea doar şase luni. Mama lor a fost arestată în Anglia

Descoperire şocantă într-o casă din Bristol, Anglia. Trei copii au fost găsiţi fără viaţă în locuinţă, iar o femeie de 42 de ani a fost arestată. Deşi poliţia nu a confirmat oficial că ar fi mama micuţilor, vecinii au făcut această dezvăluire presei.

de Monica Palade

la 19.02.2024, 09:34

Tragica descoperire a fost făcută după un apel telefonic îngrijorător. Cei trei copii au fost declaraţi morţi la scurt timp după sosirea poliţiştilor. Cauza morții lor nu a fost confirmată încă, iar polițiștii au declanşat o anchetă urgentă asupra incidentului „sfâșietor”.

Ucişi de propria mamă

Femeia, în vârstă de 42 de ani, despre care se spune că este cetățean sudanez, cunoscută doar sub numele de Jasmine, a fost arestată, scrie The Sun. Femeia a rămas în custodia poliției, fiind internată însă la un spital. Vecinii spun că este mama copiilor, un băiat, în vârstă de aproximativ opt ani, o fată, despre care se crede că are patru ani, și un băiețel de aproximativ șase luni.

Soțul suspectei, despre care se crede că este și el sudanez, locuia cu familia, potrivit unui rezident din apropiere. Nu se știe dacă se afla pe proprietate în acel moment. Deocamdată, poliția nu a confirmat numele femeii, vârsta copiilor sau relația lor cu ea.

O vecină a spus că toți locuitorii sunt „șocați” după ce au crezut că suspecta era „drăguță”. „Era atât de fericită când a avut acel băiețel. Am fost atât de fericiți pentru ea, am venit și am făcut cadouri. Sunt foarte surprinsă pentru că era foarte blândă, foarte drăguță. Avea întotdeauna un zâmbet pe buze”.

„Acesta este un incident incredibil de tragic și sfâșietor în care trei copii au murit, din păcate. Condoleanțe sincere rudelor copiilor și ne vom asigura că li se oferă sprijin prin unitatea noastră de legătură cu familia. Credem că acesta este un incident izolat și că nu există riscuri suplimentare pentru comunitatea mai largă, cu toate acestea, ofițerii vor rămâne la fața locului pentru a oferi asigurări oricui are întrebări sau îngrijorări. În următoarele zile, rezidenții se pot aștepta să vadă o prezență sporită a poliției și le mulțumim pentru cooperare”, a declarat inspectorul-șef Vicks Hayward-Melen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Avea întotdeauna un zâmbet pe buze". Trei copii găsiţi fără viaţă într-o casă. Cel mai mic avea doar şase luni. Mama lor a fost arestată în Anglia