Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Azi ți-ai moștenit aripile! Cântă alături de toţi aceşti îngeri” Şase adolescente au murit, după ce au fost spulberate de un camion pe o autostradă din America

Şase adolescente şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion, într-o intersecţie în Oklahoma, cunoscută drept „periculoasă” de către localnici, în cursul zilei de marţi. Acum familia şi apropiaţii le-au adus tinerelor, indentificate ca fiind Gracie Machado, Brooklyn Triplett, Austin Holt, Madison Robertson, Addison Gratz și Memory Wilson, omagii pe reţelele de socializare.

de Monica Palade

la 25.03.2022, 11:35

Şoferul camionului a fost şi el identificat miercuri ca fiind Valendon Burton, 51 de ani. Acesta a lovit autoturismul în care se aflau tinerele, în timp ce încerca să schimbe banda pe Highway 377, lângă Tishomingo. Localnicii susţin că intersecția ridică o adevărată problemă ce datează de mult timp și este foarte periculoasă și se produc foarte multe accidente din cauza traficului care vine din sens opus.

"Cântă alături de toţi aceşti îngeri...”

Cei dragi au postat mesaje emoţionante pentru cele şase tinere care şi-au găsit sfârşitul. Sora lui Madison Robertson, Gabrielle Woolly, a postat fotografii cu ea și cu Madison pe rețelele de socializare, alături de mesajul: „Madison, singura mea soră. Odihnește-te în pace, iubito. Cântă alături de toţi aceşti îngeri...”

Mătușa lui Madison, Falesha Roberts, a postat, de asemenea, un omagiu pe Facebook, marți, numind-o pe adolescentă „un suflet frumos”. „Nici nu pot să îmi exprim durerea pe care știu că o simt multe familii în acest moment”, a scris Roberts, în timp ce a împărtășit mai multe fotografii cu nepoata ei și a numit-o un „dar de neînlocuit de la Dumnezeu”. Ea a continuat: „Voi fi pentru totdeauna recunoscătoare că am putut să-ți văd zâmbetul, să-ți cunosc bunătatea și că am putut să te numesc nepoata mea, Madison Patience Michelle Robertson! Sufletul tău frumos rămâne cu noi toți, în timp ce azi ți-ai moștenit aripile!”

Pe acelaşi subiect

Au fost postate omagii pe rețelele de socializare şi pentru Memory Wilson, care lasă în urmă o fetiță. Un prieten de familie o descrie ca fiind cu „cea mai mare inimă din aur pur”. Acesta a mai scris că Memory și-a iubit copilul.

Addison Gratz, alintată AJ de apropiaţi, a fost onorată la rândul său. Bunicul său, Charles Lewis, a scris: „o mare parte din mine a murit ieri. Iubita şi frumoasa mea nepoată, prima născută, a murit într-un accident în Tishomingo, ieri. Am nevoie de rugăciunile voastre pentru a putea merge mai departe. Te voi revedea în curând, Addison Joe Gratz”.

Sora lui Gracie, Sadie Machado, a postat o fotografie cu ea alături de Gracie, alături de mesajul: „cea mai bună prietenă a mea”. Prietenii i-au adus, de asemenea, un omagiu lui Brooklyn, o majoretă și o jucătoare pasionată de softball. „Brooklyn a fost un copil uimitor, și-a iubit familia și prietenii din toată inima. Era o prietenă loială și un jucătoare a naibii de bună! Ne va lipsi enorm”.

Austin, care a fost activă în Future Farmers of America, a fost confirmată ca o altă victimă a accidentului de către ruda sa, Natalie Houston. „Era o domnișoară minunată și inteligentă luată prea curând din motive necunoscute pentru mine”, a scris Houston pe Facebook.

Cele şase adolescente se aflau într-un Chevy Spark mic din 2015, cu doar patru locuri și doar cele două adolescente care se aflau pe scaunele din față purtau centuri de siguranță. Fetele erau toate eleve la Școala Publică Tishomingo. Șoferiţa avea 16 ani, trei dintre fete aveau 15 ani, iar două din pasagere aveau 17ani. Patru dintre fete, inclusiv tânăra aflată la volan, au fost declarate moarte la locul accidentului. Celelalte două fete au murit la spital.

Șoferul camionului şi fost pompier voluntar nu a fost rănit în urma accidentului, el purtând centura de siguranţă. Deocamdată nu au fost depuse acuzații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » „Azi ți-ai moștenit aripile! Cântă alături de toţi aceşti îngeri” Şase adolescente au murit, după ce au fost spulberate de un camion pe o autostradă din America