Antena Meniu Search
x

Video "Eu cinci minute nu am conştientizat dacă încă sunt viu". O femeie a murit, după ce un autotren, o autoutilitară şi un autoturism s-au ciocnit violent, în Suceava

Accident cumplit pe DN 2E, în zona localităţii Cornu Luncii, din judeţul Suceava, unde un autotren, o autoutilitară şi un autoturism s-au ciocnit violent. În urma impactului devastator, cele două femei care se aflau în autoturism au rămas captive în maşina făcută zob. Una dintre ele a suferit răni severe şi n-a mai putut fi salvată de medici. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional! 

de Angela Bertea

la 25.03.2022, 15:23

Vezi și

Tragedia s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 17.30, între localităţile Cornu Luncii şi Rădășeni, cel mai probabil din cauza nerespectării distanţei faţă de maşina din faţă.

Şofer implicat: A virat lent, direct în camion. A intrat pe contrasens. Pur şi simplu a intrat lent pe contrasens. S-a izbit de camion şi amândoi au venit în mine.

Un alt şofer implicat: A intrat în mine. Pe diagonală a venit în mine. Nu am putut să o evit. Pe contrasens, normal. 

Impactul dintre maşină şi camion a fost devastator. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, în care cele două femei au rămas captive. Camionul a rămas de-a curmezişul pe şosea, şi a blocat traficul ore-n şir.

Pe acelaşi subiect

Nu a mai avut nicio şansă

Şofer: Eu cinci minute nu am conştientizat dacă încă sunt viu. Mă uitam la soare. 

Vasile Ignat: ISU Suceava: Au rezultat patru victime, dintre care două încarcerate în autoturism. 

Una dintre femei n-a mai putut fi salvată.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: O femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Botoşana, a decedat, iar o pasageră din acelaşi vehicul, în vârstă de 21 de ani, a suferit multiple leziuni, fiind rănită grav şi transportată la unitatea medicală. 

Nu se ştie încă care ar fi fost cauza reală a acestui accident în lanţ. 

Martor: Ori a adormit la volan, ori a scăpat telefonul, ori s-a scăpat după el. Habar n-am, nu ştiu ce să vă zic. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vor continua cercetările în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Eu cinci minute nu am conştientizat dacă încă sunt viu". O femeie a murit, după ce un autotren, o autoutilitară şi un autoturism s-au ciocnit violent, în Suceava