Antena Meniu Search
x

Băiat de 13 ani, în pragul morţii. Un adolescent l-a înjunghiat în faţa şcolii din Franţa, sub ochii profesorului de sport

Un elev de 13 ani a fost înjunghiat în abdomen, în fața școlii sale din Sarcelles, Franța. Copilul a fost transportat la spital cu un prognostic rezervat, a aflat sâmbătă AFP din surse apropiate anchetei.

de Redactia Observator

la 03.12.2022, 14:57

Elev înjunghiat în Franţa. Un profesor de sport l-a pus pe fugă pe agresor
Elev înjunghiat în Franţa. Un profesor de sport l-a pus pe fugă pe agresor - Profimedia

Atacul a avut loc vineri în jurul orei 17.30, când băiatul de 13 ani ieșea de la școală. Copilul a fost înjunghiat în abdomen din motive necunoscute până acum, a declarat o sursă din cadrul poliției, potrivit Mediafax. El a fost transportat la Spitalul „Necker” din Paris, cu un prognostic care îi pune în pericol viața, a adăugat sursa citată.

Băiatul de 13 ani, înjunghiat de un adolescent

Presupusul autor al înjunghierii, identificat ca fiind un adolescent, sosise însoțit de cel puțin două persoane, potrivit primelor elemente ale anchetei. "Autorii au fugit în momentul în care un profesor de sport a ajuns la locul atacului”, a declarat o altă sursă din poliție. În ultimele două săptămâni, doi adolescenți au fost uciși în încăierări între bande rivale în arondismentul 17 din Paris și în Coignières (Yvelines).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Băiat de 13 ani, în pragul morţii. Un adolescent l-a înjunghiat în faţa şcolii din Franţa, sub ochii profesorului de sport