Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Suceava refuzat la angajare într-un restaurant s-a răzbunat pe un client. L-a înjunghiat de mai multe ori, în parcarea localului

S-a dus să ia masa la restaurant, însă a ajuns la spital, în stare gravă. Un bărbat de 38 de ani din Suceava a fost înjunghiat, de mai multe ori, după ce a sărit în apărarea angajaţilor din local care erau atacaţi de un tânăr violent. În primăvară, agresorul ar fi încercat să se angajeze ca bucătar în acel local, dar a fost refuzat la interviu. Hotărât să se răzbune, individul a intrat ieri înarmat cu un cuţit şi a început să ameninţe personalul restaurantului. 

de Angela Bertea

la 30.11.2022, 13:44

Vezi și

Tânărul a mers la restaurantul din Suceava, acolo unde ar fi vrut să se angajeze în primăvară, însă a fost refuzat. A intrat în local cu gândul de a lua niște bani, ce considera că i se cuvin în urma unor zile lucrate în perioada de probă.

Un client a fost înjunghiat în parcarea restaurantului

Odată ajuns în local, bărbatul ar fi avut un comportament agresiv față de angajați, ar fi încercat inclusiv să ia bani din casa de marcat. Pentru a-l calma pe tânăr, a intervenit un client al restaurantului. Acesta a vrut să-l afară, însă, în parcare lucrurile au degenerat, clientul fiind înjunghiat. 

Victima a ajuns de urgență la spital, însă rănile suferite nu i-ar fi pus viața în pericol, susțin medicii. Agresorul a fost imobilizat până la sosirea polițiștilor, a fost dus la audier și reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat instanțelor de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Suceava refuzat la angajare într-un restaurant s-a răzbunat pe un client. L-a înjunghiat de mai multe ori, în parcarea localului