Antena Meniu Search
x

Băiat de 15 ani, snopit în bătaie de concubinul mamei, în timp ce femeia se uita liniştită la televizor. Adolescentul din Anglia a murit din cauza loviturilor

Moartea unui adolescent de 15 ani zguduia în vara anului trecut o întreagă comunitate a unui oraş din Marea Britanie. La acea vreme, un adolescent în vârstă de 15 ani a fost găsit inconştient în propria casă, cu urme de lovituri pe corp. Mama acestuia, dar şi un alt bărbat au fost arestaţi şi acuzaţi de crimă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.06.2022, 09:36

Sebastian a fost găsit inconştient în baie
Sebastian a fost găsit inconştient în baie - Profimedia

Totul s-a petrecut în casa familiei din Leeds Road, Huddersfield. Paramedicii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe Sebastian Kalinowski inconştient, iar în ciuda eforturilor depuse de echipajul ambulanţei, adolescentul a fost declarat decedat la faţa locului.

O anchetă amplă a poliţiei West Yorkshire a fost deschisă, ofiţerii încercând să discute cu oricine îl cunoştea pe adolescent, mai ales cu colegii săi de la şcoala North Huddersfield Trust. Din primele informaţii, copilul se afla în Marea Britanie pentru o perioadă limitată de timp, nu vorbea foarte bine limba engleză şi nu avea mulţi prieteni.

La aproape un an distanţă, mamacopilului şi bărbatul împreună cu care a fost acuzată de crimă au apărut în faţa judecătorilor, scrie CNN.

O serie de imagini înregistrate cu ajutorul camerelor de supraveghere montate în casa familiei au fost prezentate de către instanţă. În filmări se observă cum copilul a avut partea de-a lungul timpului de rele tratamente aplicate de către cei doi adulţi.

Pe acelaşi subiect

Pumni şi picioare din partea celor care ar fi trebuit să aibă grijă de el

Într-una dintre înregistrări se observă cum este lovit de peste 100 de ori în doar o jumătate de oră, fără milă, de către bărbat. Imaginile fuseseră surprinse cu doar două săptămâni înainte de moartea adolescentului. Bărbatul a recunoscut faptele şi a pledat vinovat pentru ucdere din culpă. 

Pe imaginile datae 30 iulie 2021, Sebastian este prins de gulerul de la cămaşă şi târât prin sufrageria casei. Bărbatul îi imobilizează apoi braţele şi începe să îl lovească pe copil cu genunchi în piept şi în stomac. La un moment dat se observă cum bărbatul pare că se opreşte, însă face acest lucru îl face doar pentru a se şterge de transpiraţie cu un prosop. Imediat după, băiatul cade din nou sub o ploaie de pumni şi picioare. 

După seria cruntă de lovituri bărbatul este surprins în imagini în timp ce mângâie o pisică, iar mama adolescentului, fără nicio grijă, stă la televizor şi mănâncă.

Copilul a fost găsit inconştient

Camerele de luat vederi au surprins ultimele momente ale lui Sebastian în vacanțele școlare, judecătorii adăugând că el își petrecea cea mai mare parte a zilei în camera lui, privind un perete, având voie să plece doar să facă treburi, să mănânce sau să facă mișcare.

Videoclipul din următoarele două zile l-a arătat pe Sebastian lovit atât de mama lui, cât și de bărbat în timp ce încerca să facă flotări.

Sebastian a fost găsit inconștient în baie pe 13 august 2021 și ulterior a fost declarat mort la spital. El a murit ca urmare a fracturilor de coaste netratate, a spus procuratura.

Procesul în acest caz continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Băiat de 15 ani, snopit în bătaie de concubinul mamei, în timp ce femeia se uita liniştită la televizor. Adolescentul din Anglia a murit din cauza loviturilor