Antena Meniu Search
x

O femeie de 37 de ani şi fiica ei de 5 ani au fost găsite înjunghiate în casă. Principalul suspect, un bărbat de o vârstă cu femeia, arestat de poliţiştii britanici

Cadavrul unei femei de 37 de ani, dar şi cel al fiicei sale în vârstă de cnci ani au făst găsite marţi după-amiaza în oraşul Barnet din Marea Britanie. Ambele au murit după ce ar fi fost înjunghiate cu putere de un bărbat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.06.2022, 21:35

Mamă şi fiică găsite înjunghiate în casă
Mamă şi fiică găsite înjunghiate în casă - Shutterstock - foto ilustrativ

Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă, în urma descoperirii macabre. Cele două victime au fost găsite cu răni grave produse prin înjunghiere, într-o casă din Barnet, la nord-vest de capitala Londra, scrie Daily Mail.

O dublă crimă care a şocat o întreagă comunitate

Primul apel la numărul de urgenţă a fost efectuat  la ora 13:37. Serviciul de ambulanţă şi echipajele de poliţie au fost chemate să intervină la o adresaă din Brookside South. La faţa locului s-au deplasat şi echipaje cu paramedici sosiţi de la Londra. 

La sosire, echipajele de salvare au găsit trupurile neînsufleţite ale femeii de 37 de ani şi fiicei sale de cinci ani. Ambele înjunghiate fără milă. Medicii au declarat pe loc decesul în ambele cazuri.

A fost deschisă o anchetă condusă de detectivi de la Comandamentul Specialist Crime al Met, iar în urma primelor verificări, un bărbat învârstă de 37 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă. Potrivit poliţiştilor, femeia decedată şi bărbatul se cunoşteau.

Comandantul şef Sara Leach, responsabil de poliţia din nord-vest, inclusiv cea din Barnet a declarată că: "întreaga comunitate este şocată şi întristată să audă de acest incident teribil. Gândurile noastre se îndreaptă către familia şi prietenii celor două victime, precum şi către paramedicii şi ofiţerii care au ajuns primii la locul tragediei şi au văzut acea scenă greu de descris. Detectivii lucrează pentru a stabili ce s-a întâmplat, iar un bărbat este deja în arest. Deşi au în minte tot ce s-a întâmplat, vreau să-i asigur pe locuitori că nu există nimic care să indice, în acest stadiu, că altcineva a fost implicat în acest incident. I-aş îndemna pe cei care au văzut sau au auzit ceva neobişnuit în cursul zilei sau în ultimele zile să se prezinte şi să vorbească cu poliţia. Informaţiile dumneavoastră ar putea fi vitale pe măsură ce ancheta vansează."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O femeie de 37 de ani şi fiica ei de 5 ani au fost găsite înjunghiate în casă. Principalul suspect, un bărbat de o vârstă cu femeia, arestat de poliţiştii britanici