Antena Meniu Search
x

Video Băiețel de 3 ani dispărut în pădure, găsit în viață după 4 zile de căutări, în SUA. Care era starea copilului

Un băiețel de 3 ani, dispărut miercuri într-o pădure din apropierea casei sale din Texas, SUA, a fost găsit în viață. Copilul, pe nume Christopher Ramirez, ar fi urmat câinele familiei într-o pădure din apropiere și n-a mai știut să se întoarcă înapoi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.08.2023, 17:14

Băiețel de 3 ani dispărut în pădure, găsit după 4 zile de căutări, în SUA. În ce stare era copilul
Băiețel de 3 ani dispărut în pădure, găsit după 4 zile de căutări, în SUA. În ce stare era copilul - abc13.com

Potrivit ABC13, Christopher Ramirez a fost găsit sâmbătă de proprietarul unui teren din apropierea autostrăzii din Grimes, Texas. Bărbatul a alertat poliția și copilul a fost dus la spital pentru o evaluare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul a fost găsit în viață, însă deshidratat

Polițiștii au anunțat ulterior că cel mic a fost găsit sâmbătă, în jurul orei 11.45, și că era deshidratat. Copilul a fost transportat împreună cu mama sa la Spitalul de Copii din Texas.

Pe acelaşi subiect

Mama copilului a spus că și-a luat ochii de la Ramirez pentru câteva minute, în timp ce descărca alimentele din mașină. Apoi și-a dat seama că fiul ei lipsește.

Copilul a fost văzut alergând după un câine, înainte să dispară

Autoritățile au transmis apoi că un vecin a raportat că l-a văzut pe băiatul de trei ani urmărind un câine pe drum, iar mama a fugit în direcția respectivă, dar nu l-a găsit pe băiat.

Sute de oameni au luat la pas pădurea pentru a-l găsi pe băiatul de trei ani, însă nici urmă de el. Până sâmbătă, când a fost găsit de proprietarul unui teren. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Băiețel de 3 ani dispărut în pădure, găsit în viață după 4 zile de căutări, în SUA. Care era starea copilului