Antena Meniu Search
x

Video Tânăr aruncat în cap şi călcat în picioare de un individ, în fața unui club din Brașov. Tatăl victimei: ”Soţia a leşinat când a văzut filmarea”

Un tânăr a fost la un pas să fie omorât din cauza unor dedicaţii muzicale. S-a întâmplat în faţa unui club de manele din Braşov. Nemulţumit de alegerile muzicale ale tânărului, un client l-a aruncat cu capul de asfalt şi a continuat să-l lovească deşi acesta leşinase. Vă avertizăm că imaginile surprinse de un martor, vă pot afecta emoţional.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 09.10.2021, 19:19

Vezi și

Atacul este fulgerător. Agresorul apucă victima ca în ringul de lupte şi o izbeşte cu capul de asfalt, lăsând-o inconştientă. Fără milă, o tânără se repede şi îi dă şi ea un picior în cap. Scena violentă are loc sub ochii mai multor paznici. Niciunul nu intervine. În tot acest timp, atacatorul continuă să lovească cu cruzime victima inertă.

Victima: ”Am simţit o strângere pe la spate şi de-acolo nu-mi aduc aminte nimic. M-am trezit după două ore la Spitalul Judeţean. Doctorii nu mi-au dat şanse. Nu-şi imaginează cum am supravieţuit unei astfel de lovituri”.

Tatăl victimei: ”Când am deschis filmarea, soţia a leşinat. A trebuit s-o ud cu apă”.

Conflictul ar fi plecat de la câteva dedicații muzicale

Pe acelaşi subiect

Conflictul a izbucnit în interiorul clubului de manele. Agresorul a fost deranjat de alegerile muzicale ale victimei şi de faptul că face prea multe dedicaţii. A folosit o tehnică din artele marţiale pentru a se răzbuna.

Claudiu Loghin, reporter Observator: ”Cele două persoane au fost evacuate, dar au continuat scandalul chiar în faţa clubului, sub ochii agenţilor de intervenţie. Exact în acest loc, agresorul i-a aplicat victimei procedeul şi loviturile care au lăsat-o pe asfalt, fără suflare”.

A fugit imediat după bătaie, dar fost identificat după imaginile postate pe o rețea socială.

Agresorul a fost arestat preventiv

Agresorul, în vârstă de 23 de ani, a mai avut probleme cu legea. Claudiu Sandu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov: ”A suferit o condamnare la pedeapsa de nouă luni de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis”.

Victima are nasul spart şi mandibula fracturată. Va avea nevoie de cel puţin 30 de zile de îngrijiri medicale.

Tatăl victimei: ”Am stat de vorbă şi cu agresorul. Că îi pare rău de ce a făcut, că are doi copii. Mi-e milă şi de el şi de copiii pe care îi are”.

Bărbatul a fost arestat, de data aceasta, pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Tânăr aruncat în cap şi călcat în picioare de un individ, în fața unui club din Brașov. Tatăl victimei: ”Soţia a leşinat când a văzut filmarea”