Antena Meniu Search
x

Băieţel de 5 ani, în stare critică la spital, după ce oglinda unui magazin de lux i-a căzut în cap, în Anglia

Un băieţel de doar 5 ani a ajuns la spital în stare critică şi luptă acum pentru viaţa lui, după ce oglinda unui magazin de lux din Essex a căzut peste el, provocându-i răni grave în zona capului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.07.2021, 10:42

Băiat care se uită în oglindă
Băieţel de 5 ani, în stare critică la spital, după ce oglinda unui magazin de lux i-a căzut în cap, în Anglia - Shutterstock

Poliţiştii şi paramedicii au fost chemaţi de urgenţă la Fenwick în pe bulevardul Colchester, la ora 11.30, după ce copilul a fost izbit de o oglindă din incinta magazinului, provocându-i răni grave la cap. A fost transportat cu elicopterul la spital, unde se află în stare critică. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Ancheta în cazul băiatului rănit grav în incinta magazinului sunt în desfăşurare

Autorităţile din Essex au declarat că incidentul rămâne „în curs de anchetă”, dar din primele informaţii rănile băiatului au fost cauzate după ce o oglindă s-a spart deasupra lui, în interiorul magazinului.

„Am fost solicitaţi la magazinul Fenwick din bulevardul Colchester de către colegii din serviciul de ambulanță la scurt timp după ora 11.30, cu menţiunea că există îngrijorări privind bunăstarea unui copil. Am ajuns și am constatat că un băiețel de cinci ani suferise o leziune gravă la cap. Pe lângă personalul magazinului și medici, ofițerii noștri i-au oferit imediat primul ajutor copilului. A fost dus la spital într-o stare critică, unde rămâne internat. Ofiţerii noştri ofertă sprijin familiei în aceste momente dificile. A fost deschisă o anchetă asupra incidentului” a transmis un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit The Sun.

„Familia Fenwick, conducerea şi toţi colegii noştri sunt şocaţi şi întristaţi de incidentul care a avut loc ieri dimineață la magazinul nostru din Colchester. Colaborăm îndeaproape cu autorităţile locale pentru a ajuta la anchetă și pentru a înțelege cum s-a întâmplat acest lucru”, a transmis Mia Fenwick, directorul lanţului de magazine de lux.

Colchester Borough Council a confirmat că investigaţiile sunt în desfăşurare pentru a se stabili cu exactitate care au fost circumstanţele producerii incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Băieţel de 5 ani, în stare critică la spital, după ce oglinda unui magazin de lux i-a căzut în cap, în Anglia