Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băiețel de 5 ani, strivit de o dubă în timp ce se plimba cu bicicleta, pe o stradă din Irlanda. Şoferul, de negăsit: poliţia cere ajutorul martorilor

Un băiețel de cinci ani a murit după ce a fost lovit de o dubă, în timp ce se plimba cu bicicleta. Polițiștii cer ajutorul martorilor, pentru a afla exact cum s-a petrecut tragedia.

de Redactia Observator

la 30.09.2022 , 15:43

Ollie Simmons-Watt a murit ieri, 29 septembrie, în urma unei coliziuni cu un singur vehicul în Limavady, County Londonderry, Irlanda de Nord, a anunțat poliția. Băiatul a fost dus la spital, dar din păcate a murit din cauza rănilor grave pe care le-a suferit în urma impactului, relatează Mirror.

Băiețelul a murit la spital, din cauza rănilor suferite

Serviciile de urgență au fost chemate pe Irwin Avenue la scurt timp după ora 15:40, a spus sergentul Amanda McIvor. Polițiștii au demarat o anchetă și fac apel la martorii care ar putea avea orice fel de informație să se prezinte.

Articolul continuă după reclamă

 „S-a raportat la scurt timp după ora 15:40 că o dubă a lovit un copil în zona Irwin Avenue. Credem în acest moment că Ollie se afla pe bicicleta lui în zonă, în momentul coliziunii. Ofițerii au participat alături de colegii de la Serviciul de Ambulanță din Irlanda de Nord, iar băiatul a fost dus la spital pentru îngrijiri, dar, din păcate, a murit din cauza rănilor. Drumul, care a fost închis o perioadă în urma coliziunii, s-a redeschis de atunci. Solicitările noastre continuă și facem apel la oricine care ar fi fost martor la incident sau a capturat momentul cu orice cameră de bord sau alte imagini, să ia legătura cu poliția”, a declarat sergentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Băiețel de 5 ani, strivit de o dubă în timp ce se plimba cu bicicleta, pe o stradă din Irlanda. Şoferul, de negăsit: poliţia cere ajutorul martorilor