Antena Meniu Search
x

Băiețel de 8 ani, în stare critică, după ce a fost lovit de un fulger pe o plajă din Australia. Momentul halucinant, surprins de camere

Momentul înfiorător în care un băiețel de opt ani a fost lovit de fulger a fost surprins de o cameră de filmat. Copilul s-a ales cu arsuri multiple și este în stare critică la spital.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 16:01

Imaginile îl arată pe copil jucându-se pe plaja Warrilla, lângă Shellharbour, New South Wales, Australia, când incidentul a avut loc. Camerele au surprins momentul în care copilul s-a prăbușit în apă, după ce pe cer a fulgerat brusc. Copilul a fost scos inconștient din apă, având mai multe arsuri pe piept și a fost transportat la spital, unde se află în stare critică, potrivit Mirror.

Băiatul este în stare critică la spital

Unul dintre martori, Simon Young, a spus că a auzit „trăsnet puternic”, apoi a văzut familia băiatului alergând spre el pentru a-l scoate din apă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost ca un șoc de nicăieri și în acel moment m-am uitat la intrare și toată lumea nu știa ce s-a întâmplat. Un copil mic tocmai a căzut în apă, iar familia și frații lui au fugit în ajutor să-l prindă cât mai repede posibil”, a spus martorul. 

Joi, Biroul de Meteorologie a emis avertismente de furtună puternică, după ce temperaturile au ajuns până la 33 de grade Celsius în zonă. Salvamarul Chris Holme a spus că incidentul de la Warrilla Beach a fost o situație de „una la un milion”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Băiețel de 8 ani, în stare critică, după ce a fost lovit de un fulger pe o plajă din Australia. Momentul halucinant, surprins de camere