Antena Meniu Search
x

Băiețel de 8 ani, mort la doar trei zile după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, în Anglia: "A fost o lumină strălucitoare și acum a plecat"

Un băiețel de opt ani care a murit la trei zile după ce a fost testat pozitiv pentru Covid, era probabil să fi avut o malformație cardiacă nediagnosticată.

de Maria Dogaru

la 24.08.2022, 12:20

Era probabil ca băiatul să fi avut o malformație cardiacă nediagnosticată.
Băiețel de 8 ani, mort la doar 3 zile după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, în Anglia - Twitter / Cleavon MD

Jasper Bryan Cook a fost un „copil normal și sănătos” înainte de moartea sa subită, în ianuarie. A fost văzut de un medic de familie în afara orelor de program cu o zi înainte de moartea sa, după ce i s-a făcut rău și avea dureri abdominale, relatează Mirror.

Cauza morții copilului încă nu este clară

Pe 21 ianuarie s-a simțit foarte rău, acasă în Birkenshaw, lângă Bradford, iar familia a chemat un echipaj de urgență, însă parmedicii l-au găsit pe copil în stop cardiac. Echipajul ambulanței a efectuat manevrele de resuscitare și l-a dus de urgență la Bradford Royal Infirmary, unde a fost declarat decedat, în ciuda eforturilor depuse de medici. O anchetă efectuată cu privire la moartea sa a constatat că nu a fost identificată nicio cauză medicală a morții. La audiere, în schimb, s-a spus că era foarte probabil ca Jasper să aibă o aritmie, un ritm cardiac anormal.

Instanța a auzit că acest lucru nu poate fi diagnosticat la moarte și familia lui este acum supusă unor teste genetice în speranța că vor primi niște răspunsuri. Dacă testele dezvăluie ceva semnificativ, mostrele păstrate de la Jasper pot fi apoi testate, a spus familia sa. Jasper avea Covid la momentul morții sale, dar nu avea inflamație a creierului, inimii și plămânilor, simptome asociate acum cu virusul. Medicul de familie care l-a văzut pe Jasper în noaptea dinaintea morții sale a spus că „nu există semne de nimic major sau nefavorabil”.

Pe acelaşi subiect

El a spus anchetei că a fost șocat când a aflat de moartea lui Jasper, deoarece nu exista nimic care să sugereze că se va întâmpla o astfel de tragedie. Înregistrând concluzia că Jasper a murit din cauze naturale, asistentul legist Ian Pears a spus că tânărul s-a trezit la primele ore în ziua morții sale, cu probleme de respirație. Medicul legist a spus că nu a fost identificată nicio cauză medicală a morții, dar toate cauzele nenaturale au fost excluse.

Familia este zdrobită și caută răspunsuri care să explice moartea tragică a băiatului

Mama lui, zdrobită, Kim și-a descris băiețelul ca fiind „energic, entuziast, generos și foarte amabil” în timpul anchetei.

Anul acesta a fost plin de speranțe și vise pentru un viitor mai luminos, deoarece ultimii ani au fost destul de grei pentru noi toți. Este greu să explici când ai 39 și 40 de ani, sentimentul că cele mai bune momente ale vieții tale vor rămâne în trecut, deoarece din fiecare moment, de acum înainte, va fi nuanțat de o tristețe pe care nu o putem explica. Ca familie, am fost devastați de pierderea fiului nostru iubit. Unul dintre cele mai grele lucruri de acceptat este că nu avem răspunsuri care să explice această tragedie. Lumea noastră nu va mai fi niciodată la fel. Jasper a fost un băiat minunat, amabil, grijuliu, care era plin de entuziasm și ne vom aminti de zâmbetul lui. A fost o lumină strălucitoare și acum că a plecat, lumea pare puțin mai puțin strălucitoare. Fiicei noastre Lily îi lipsește teribil fratele ei mai mare, deoarece erau atât de apropiați și s-au distrat atât de mult împreună. Vom face tot posibilul pentru a găsi câteva răspunsuri pentru pierderea băiatului nostru drag”, a declarat devastată, mama copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Băiețel de 8 ani, mort la doar trei zile după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, în Anglia: "A fost o lumină strălucitoare și acum a plecat"