Antena Meniu Search
x

Băiețel de 8 ani, nevoit să fure mâncare din frigiderul vecinilor, după ce a fost abandonat de mamă, în Texas: "Ținea mâncarea în mână și spunea că îi e foame”

Sfâșietor! Un copilaș de 8 ani a fost surprins intrând în casa unui vecin pentru a fura mâncare, după ce mama acestuia l-a abandonat. Copilașul era slab și le-a spus vecinilor că îi era foarte foame. 

de Redactia Observator

la 01.07.2023, 08:36

Băiețel de 8 ani, nevoit să fure mâncare din frgiderul vecinilor, după ce a fost abandonat de mamă, în Texas
Băiețel de 8 ani, nevoit să fure mâncare din frgiderul vecinilor, după ce a fost abandonat de mamă, în Texas - Profimedia

Copilașul de 8 ani a fost surprins scotocind în frigiderul unor vecini și mâncând mâncarea din acesta, spundu-le acestora că îi este „foame”. Poliția a declarat că micuțul era “foarte slab și subnutrit”. Mama lui, Crystal Viera, în tânără în vârstă de 28 de ani, din Texas, a fost arestată pentru că și-a lăsat fiul de 8 ani singur acasă, în Texas, iar copilul a fost nevoit să recurgă la un astfel de gest pentru a supraviețui, potrivit Mirror.

Copilul a intrat în casa vecinilor pentru a fura mâncare

„Conform reclamanților, un copil a intrat în locuința lor, a deschis frigiderul și a început să mănânce mâncarea. Copilul ținea mâncarea în mână și spunea că îi era „foame”. Copilul a fost descris ca fiind foarte slab și subnutrit”, a spus poliția.

În timpul interviurilor inițiale cu poliția, mama copilului a recunoscut că și-a lăsat copilul nesupravegheat și singur acasă. Cazul a fost semnalat cu promptitudine la Serviciile de Protecție a Copilului. Divizia de Investigații Criminale a declanșat o anchetă, care a scos la iveală dovezi de neglijență fizică și malnutriție, ceea ce a dus la acuzarea femeii de abandon și punerea în pericol a unui copil.

Femeia a fost luată în arest la Centrul de Detenție Carrizalez-Rucker. Ancheta asupra incidentului este în desfășurare, iar copilul se află acum în grija autprităților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Băiețel de 8 ani, nevoit să fure mâncare din frigiderul vecinilor, după ce a fost abandonat de mamă, în Texas: "Ținea mâncarea în mână și spunea că îi e foame”