Antena Meniu Search
x

Foto Băieţel de numai 5 ani, erou după ce şi-a salvat mama. A fugit să cheme ajutoare, cu doar câteva minute înainte ca femeia să fie înghiţită de ape

La doar 5 ani, micuțul Logan Allison a devenit erou. Când mama sa a căzut în apă în timp ce se plimba pe malul unui râu, copilul curajos a alergat rapid să obțină ajutor de la un trecător pe care l-a rugat să sune la urgenţe.

de Aura Trif

la 08.07.2023, 13:57

Băieţel de numai 5 ani, erou după ce şi-a salvat mama de la înec. A fugit să cheme ajutoare, cu doar câteva minute înainte de o tragedie
Băieţel de numai 5 ani, erou după ce şi-a salvat mama de la înec. A fugit să cheme ajutoare, cu doar câteva minute înainte de o tragedie - Facebook

Incidentul înspăimântător a avut loc în jurul orei 17, miercuri, 5 iulie, când Kimberley Allison, a alunecat pe malul râului. Tânăra de 39 de ani a fost imediat înghiţită până la piept de apă și, odată cu creșterea nivelului râului, știa că mai erau doar câteva minute înainte de a fi complet scufundată, relatează Mirror.

Cu toate acestea, femeie, mamă a trei copii, a reușit să rămână calmă și a strigat la Logan să găsească ajutor. În ciuda situației înspăimântătoare, băieţelul nu a intrat în panică și a alergat imediat să găsească un trecător spunându-le că mama lui s-ar putea îneca.

Băiatul nu a intrat în panică şi a reuşit să cheme ajutoare

„Lui Logan îi place să mă privească aruncând bețe și pietre în râu, așa că i-am lăsat mâna pentru a ridica o piatră și am făcut câțiva pași înainte, iar malul a fost fost foarte alunecos pentru că m-a tras în râu”, a spus femeia.

Pe acelaşi subiect

„Am făcut câteva încercări de a ieși, dar a fost imposibil. Așa că i-am spus lui Logan: „Trebuie să rămânem calmi și trebuie să chemi ajutor. Logan a alergat înapoi pe potecă, strigând după ajutor și a găsit pe cineva, dar persoana pe care a găsit-o nu avea telefonul la ea. Așa că a trebuit să aștepte mai mult până când ea a găsit pe altcineva cu un mobil. A rămas foarte calm, a avut încredere în ceea ce îi spuneam și a ascultat. Am simțit că mai am 10 minute să ies din apă pentru că se ridica atât de repede nivelul”, a declarat Kimberley.

Autorităţile au lăudat curajul băiatului

Trecătorul a reușit să alerteze o altă persoană care a sunat la serviciile de urgență, iar pompierii au ajuns la fața locului doar câteva minute mai târziu pentru a o scoate pe Kimberley din apă. „Atunci am auzit sirenele pompierilor. Logan i-a văzut alergând de-a lungul potecii și le-a semnalizat și a spus: „Mama e acolo jos”. Știa să aștepte să-i lase să facă treaba. Era pur și simplu genial, dacă nu ar fi fost acolo, aș fi intrat în panică. Nu știu cum aș fi ieșit dacă nu ar fi fost acolo.”

Acțiunile eroice ale lui Logan au fost lăudate de toate serviciile de urgență prezente. Părinții săi mândri au spus că sunt uimiți de gândirea rapidă a fiului lor. „La doar 5 ani a fost absolut incredibil. Sunt atât de mândră”, a spus Kimberley.

Managerul stației de pompieri din Washington Community, Martin Farrow, a declarat: „Logan a fost un băiat incredibil de curajos pentru că a rămas calm și a găsit pe cineva în care avea încredere să ne sune în timpul unui incident atât de înfricoșător cu mama lui aseară. Poate fi destul de înspăimântător când intri în apă atât de brusc, așa cum a făcut Kimberley, deoarece chiar și atunci când vremea este frumoasă, apa poate îngheța și poate provoca corpul să intre în șoc termic”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Mapamond » Băieţel de numai 5 ani, erou după ce şi-a salvat mama. A fugit să cheme ajutoare, cu doar câteva minute înainte ca femeia să fie înghiţită de ape