Antena Meniu Search
x

Băieţelul de 8 ani, care a rămas paralizat în urma masacrului din Chicago, luptă din nou pentru viaţă şi trebuie operat de urgenţă

Un băiețel de opt ani, care a rămas paralizat de la brâu în jos după ce a fost împușcat în piept în timpul atacului din Chicago, luptă din nou pentru viaţă, starea lui de sănătate agravându-se în ultimele ore. Iniţial, medicii au anunţat că măduva spinării a lui Cooper Roberts a fost distrusă în timpul atacului în care șapte persoane au fost ucise, iar peste 40 au fost rănite. Mama şi fratele lui geamăn au fost, de asemenea, răniți în incident.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 17:51

Băieţelul de 8 ani, care a rămas paralizat în urma masacrului din Chicago, luptă din nou pentru viaţă
Băieţelul de 8 ani, care a rămas paralizat în urma masacrului din Chicago, luptă din nou pentru viaţă - Arhiva familie via Daily Mail

Familia băiatului a spus că starea lui s-a înrăutățit în ultimele ore și că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă. Aceasta este a șaptea operație de la atacul înfiorător din Chicago. Felul în care Cooper se simţea se îmbunătăţise în ultimele zile, dar marți a revenit la starea critică. Micuţul se luptă cu o nouă infecție, iar unul dintre plămânii lui parțial nu mai funcţionează. 

Cea mai recentă operație a sa le-a dezvăluit medicilor că esofagul este avariat destul de grav, ceea ce înseamnă că băiatul trebuie operat de urgenţă, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei, Anthony Loizzi, pentru Chicago Tribune. ''Aceasta este a șaptea operație și prezintă un risc deosebit de mare, având în vedere vârsta și starea sa actuală'', a spus Loizzi, adăugând că familia ''apreciază foarte mult toate rugăciunile spuse pentru recuperarea lui''.

Băieţelul de 8 ani a rămas paralizat de la brâu în jos

Familia băieţelului de opt ani, care a fost împuşcat în piept în timpul atacului din Chicago, a confirmat că fiul lor s-a trezit din comă şi că a rămas ''paralizat de la brâu în jos''. Potrivit specialiştilor, cel mai probabil micuţul nu va mai merge vreodată. Mama şi fratele geamăn au fost, de asemenea, răniți în incidentul armat. 

Pe acelaşi subiect

De la incidentul sângeros din Chicago, Cooper Roberts s-a trezit pentru prima dată vineri și fusese sedat din cauza durerilor. El fusese, de asemenea, scos de pe aparatele care îl ajutau să respire, dar se pare că acuza dureri foarte mari.

Masacru de Ziua Independenţei în Chicago

Şapte oameni au murit şi zeci au fost răniţi, după ce un bărbat a deschis focul asupra mulţimii care asista la o paradă în Chicago. Atacatorul este un rapper de 22 de ani care îşi cumpărase legal arma. Parada tradiţională de 4 iulie nu a durat nici un sfert de oră în Highland Park. În timp ce fanfarele liceelor defilau pe străzi, o rafală de focuri de armă a răsunat peste mulţime. Mai mulţi oameni au căzut seceraţi la pământ, alţii în agonie strigau după ajutor. Au urmat minute de panică în care nimeni nu a înţeles ce se întâmplă. Iniţial au crezut că e vorba de focuri de artificii. 

Victimele aveau între 8 şi 85 de ani. Supravieţuitorii povestesc cum şi-au văzut bunicii, părinţii sau copii murind sub ochii lor. Atacatorul are doar 22 de ani şi a reuşit să fugă înainte să ajungă forţele de ordine. A fost prins după aproape opt ore de la masacru. Acesta ar fi folosit maşina mamei lui pentru a fugi şi pentru a nu fi prins. Înainte de a urca la volan, bărbatul s-a deghizat în femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Băieţelul de 8 ani, care a rămas paralizat în urma masacrului din Chicago, luptă din nou pentru viaţă şi trebuie operat de urgenţă