Antena Meniu Search
x

"Banii sunt rădăcina tuturor relelor". A câștigat 10 milioane de dolari la loto și a pierdut aproape totul în 10 ani. Pe ce a cheltuit femeia din Canada banii

O femeie care a câștigat 10 milioane de dolari și a pierdut aproape totul în doar 10 ani spune că a descoperit că zicala „banii sunt rădăcina tuturor relelor” este adevărată. Pe lângă haine, mașini, case și excursii de lux, femeia i-a ajutat pe toți cei care i-au cerut ajutorul. Vecini, familie, prieteni și chiar oameni cu care nu mai vorbise de mult timp.

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 21:46

A câștigat 10 milioane de dolari la loto și aproape totul în 10 ani. Pe ce a cheltuit femeia din Canada suma colosală
A câștigat 10 milioane de dolari la loto și aproape totul în 10 ani. Pe ce a cheltuit femeia din Canada suma colosală - Shutterstock

Sharon Tirabassi, 35 de ani, din Hamilton din Ontario, a cumpărat un bilet Lotto Super 7 în weekendul din aprilie 2004, când a devenit instantaneu milionară peste noapte. A fost dincolo de visele ei, mai ales pentru a crescut în diferite cămine pentru persoane fără adăpost, deoarece credea că banii vor dura pentru totdeauna. Din păcate, totuși, banii nu au venit și cu cineva care să-i arate și să o învețe cum să-i gestioneze. A cheltuit totul pe o casă imensă, mașini de lux, haine de designer, petreceri fastuoase, călătorii scumpe și împrumuturi pentru familie și prieteni, relatează Mirror.

Cum a cheltuit femeia aproape toți banii

Acum, ea a recunoscut că trebuie să lucreze din nou pentru a se întreține și a-și plăti facturile. Sharon și-a luat un loc de muncă cu jumătate de normă, dar spune că este mai fericită. Ea i-a avertizat pe oameni că nu poți avea încredere în nimeni când ai atât de mulți bani. 

Femeia cheltuia banii fără să se uite în contul bancar. În cele din urmă, de la suma de 10 milioane de dolari și a mai rămas doar 750.000 de dolari. Ceea ce este încă o sumă destul de mare, iar femeia spune că aceasta va intra într-un cont special pentru copiii ei. În prezent, ea locuiește cu soțul ei și doi dintre copiii lor. Soțul ei, Vinny, a declarat că nici lui nu-i pare rău că au pierdut banii, asta pentru că erau obișnuiți cu munca. 

Pe acelaşi subiect

Am trăit așa toată viața mea, nu am fost niciodată bogat. Am crescut așa, așa că ne-am obișnuit”, a spus bărbatul.

Vinny a adăugat că banii i-au cauzat soției sale o mulțime de probleme și dureri de cap, confirmând că cei doi și-au pierdut prietenii din cauza asta. În același timp, alți „prieteni” cu care nu mai vorbise de ani de zile au început să-i caute, pentru a profita de situația lor financiară. Femeia a început să-i ajute pe cei de lăngă ea cu diferite sume de bani.

 „Așa am fost crescută. Ajutați-i pe cei care nu se pot abține singuri”, a declarat ea. 

Toate aceste evenimente au făcut-o pe femeie să se gândească că „banii sunt rădăcina tuturor relelor”.

Sharon și-a cheltuit banii pentru a-și ajuta vecinii să-și plătească chiria și chiar și-a ajutat un prieten să lanseze o afacere. În plus, cei doi au cumpărat o serie de case în Hamilton și le-au închiriat familiilor cu venituri mici.

Și era timpul ca distracția să se oprească”, a spus femeia.

Cuplul a spus că mulți prieteni nu i-au plătit niciodată împrumuturile. Femeia le-a oferit copiilor ei un milion de dolari și  a împărțit 1,75 milioane de dolari între cei patru frați ai săi Cuplul a mai cumpărat patru mașini din acei bani. În 2007, Vinny a început să aibă probleme cu legea și a executat două perioade în închisoare. Atunci și-au pierdut casa din Ancaster. De atunci, lucrurile s-au schimbat. Ea spune că acum își învață copiii valorile și importanța muncii grele. 

Încerc să-i fac să învețe că trebuie să lucreze pentru bani. Din când în când ei cer bani și eu spun că nu mai am bani până la ziua de plată. Trebuie să așteptați până la ziua plății” , a spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Banii sunt rădăcina tuturor relelor". A câștigat 10 milioane de dolari la loto și a pierdut aproape totul în 10 ani. Pe ce a cheltuit femeia din Canada banii