Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat în SUA după ce a început să împuşte copiii care se jucau de-a v-ați ascunselea în jurul casei sale. O fată a fost rănită

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost acuzat de tragerea cu o armă către un grup de minori care se jucau de-a v-ați ascunselea în apropiere locuinţei sale. O fată a fost rănită şi transportată la spital.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 13:44

- KPLC / Calcasieu Parish Sheriff

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţa în orășelul Starks, Louisiana, în apropierea graniţei cu statul Texas. Autoritățile spun că un grup de minori „se juca de-a v-ați ascunselea în zonă și se ascundea pe proprietatea vecinului”, când David V. Doyle a tras cu arma.

"Am observat umbre în afara casei, moment în care am intrat înăuntru și-am luat arma de foc. Când am ieşit afară, am observat oameni care fugeau din proprietatea mea, moment în care am început să tragă în ei", a spus David Doyle detectivilor.

O singură persoană a fost nimerită de gloanţele bărbatului 

O fată de 14 ani a fost împușcată în ceafă și a fost transportată la spital cu „răni care nu pun viața în pericol”, a spus departamentul. Zona în care s-a produs focul de armă este o stradă cu doar 3 familii: Doyle, familia victimei și o rudă a familiei victimei, informează CNN.

Doyle a fost acuzat de baterie agravată, patru capete de acuzare de agresiune gravă cu o armă de foc și descărcarea ilegală a unei arme de foc, a spus departamentul de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Bărbat arestat în SUA după ce a început să împuşte copiii care se jucau de-a v-ați ascunselea în jurul casei sale. O fată a fost rănită