Antena Meniu Search
x

Bărbat decapitat în plină stradă. Atacatorul lucra la un magazin deţinut de fratele victimei şi avea probleme cu drogurile, în Egipt

Autorităţile din Egipt au arestat un bărbat care a decapitat o altă persoană în plină zi. Incidentul a avut loc pe o stradă din oraşul Ismailia, la nord-est de Cairo, a anunţat marţi Ministerul de Interne.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 02.11.2021, 17:10

Un bărbat a fost arestat după ce a decapitat un alt om în plină zi
Un bărbat a fost arestat după ce a decapitat un alt om în plină zi - Profimedia Images

În social media au fost publicate câteva înregistrări video în care se vede că fapta s-a petrecut în timp ce în zonă se mai aflau mai mulţi trecători, notează Agerpres. 

Potrivit ministerului egiptean, asasinul era "instabil psihic". Acesta şi-a atacat victima, un alt bărbat, cu un cuţit de mari dimensiuni, rostind cuvinte neinteligibile. Alte două persoane au fost rănite în atac.

Autorul crimei lucra la un magazin de mobilă al cărui proprietar era chiar fratele victimei şi a fost internat pentru dependenţă de droguri la o facilitate de reabilitare, au mai menţionat autorităţile locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Mapamond » Bărbat decapitat în plină stradă. Atacatorul lucra la un magazin deţinut de fratele victimei şi avea probleme cu drogurile, în Egipt