Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Bărbat din SUA, erou după ce a salvat două fetiţe blocate într-o maşină cuprinsă de flăcări. A spart un geam cu o piatră, după ce uşile s-au încuiat

Un bărbat din Arizona a devenit erou pentru doi copii de 2 şi 3 ani după ce i-a salvat dintr-o maşină cuprinsă de flăcări. 

De Redactia Observator la 28.05.2023, 08:00
Vezi și

Bunul samaritean, în vârstă de 30 de ani, mergea să petreacă o seară în oraş cu soţia sa când a vazut în faţa lor un autoturism în flăcări.

Părinții celor două fetiţe au sărit de pe scaunul din față. Dar când și-au închis ușile în urma lor, mașina s-a încuiat instantaneu și nu au reușit să scoată copiii de pe bancheta din spate.

A sărit în ajutorul părinţilor care nu puteau debloca uşile maşinii şi a reuşit să-i scoată în siguranţă pe cei mici. A ridicat o piatră de pe marginea drumului și a aruncat-o spre geamul din față, spărgându-l pentru ca ușile să poată fi deschise din interior. La câteva secunde după, maşina a fost cuprinsă în totalitate de flăcări. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Bărbat din SUA, erou după ce a salvat două fetiţe blocate într-o maşină cuprinsă de flăcări. A spart un geam cu o piatră, după ce uşile s-au încuiat