Antena Meniu Search
x

Bărbat lovit de tren, după ce a încercat să arunce pe șine o necunoscută, în Londra. La un pas de moarte, femeia a intrat în stare de şoc

Un bărbat a fost lovit de tren și arestat ulterior după ce a încercat să tragă după el o femeie, pe șinele de pe calea ferată.

de Maria Dogaru

la 30.08.2022, 11:08

Potrivit primelor constatări, bărbatul și femeie erau necunoscuți unul celuilalt
Bărbat lovit de tren, după ce a încercat să arunce pe șine o necunoscută, în Londra - Profimedia

Poliția s-a prezentat la gara King's Cross din centrul Londrei la ora 13:26 după ce a fost semnalat faptul că un bărbat a fost lovit de un tren, după ce acesta a înercat să tragă pe șine o femeie. Potrivit primelor constatări, cei doi nu se cunoşteau, relatează Mirror.

Femeia a scăpat, din fericire, nevătămată, dar a rămas în stare de şoc în urma incidentului la care a fost supusă. Bărbatul, care a supraviețuit după ce a fost lovit de tren, a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de omor și dus la spital pentru tratarea unor răni la nivelul capului.

Ca urmare, stația Kings Cross a fost evacuată temporar. La momentul incidentului, serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului, iar ofițerii de poliție s-au împrăştiat pe platforma metroului londonez, înainte ca pasagerii să fie evacuați pentru a nu fi ' martori la faptele tulburătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bărbat lovit de tren, după ce a încercat să arunce pe șine o necunoscută, în Londra. La un pas de moarte, femeia a intrat în stare de şoc