Antena Meniu Search
x

Crimă suspectă, în plină zi, în una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din Europa. Poliţiştii din Londra au arestat un bărbat, dar nu ştiu motivul crimei

Un bărbat a fost înjunghiat mortal, în plină zi, pe un drum secundar din apropierea străzii Oxford din Londra, a anunțat Poliția Metropolitană.

de Maria Dogaru

la 15.08.2022, 18:02

Un suspect a fost arestat
Bărbat omorât în plină zi, pe o stradă din Londra. - Twitter / Brexit Brian Patriots

Poliția a fost chemată după ce s-a semnalat o crimă prin înjunghiere pe strada Poland, Londra. Bărbatul a fost găsit cu răni înjunghiate și, din păcate, a fost declarat mort la fața locului. Un bărbat a fost arestat în legătură cu incidentul, relatează Mirror.

Un suspect a fost arestat

Luni, 15 august, la ora 11:40, poliția a fost chemată pentru informații despre o crimă pe strada Poland, W1. Ofițerii au participat la Serviciul de Ambulanță din Londra și Ambulanța Aeriană a Londrei. Un bărbat a fost găsit cu răni grave provocate prin înjunghiere. În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, el a fost declarat mort la fața locului la ora 12:20. Identitatea sa nu a fost încă confirmată.Un bărbat a fost arestat în legătură cu incidentul”, a declarat poliția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță a Londrei a declarat într-un comunicat: „Am fost chemați astăzi (15 august) la ora 11.36 pentru a afla informații despre o înjunghiere pe strada Poland, în centrul Londrei. Am trimis la fața locului un echipaj de ambulanță, un paramedic și un elicopter de urgență. Primul nostru paramedic a sosit în mai puțin de șapte minute. În ciuda eforturilor echipelor noastre, pacientul a murit ,din păcate, la fața locului”, au declarat reprezentanții Serviciunuli de Urgență. 

Strada Poland este o cotitură în afara străzii Oxford, care este una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din Europa și atrage zeci de mii de vizitatori pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Crimă suspectă, în plină zi, în una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din Europa. Poliţiştii din Londra au arestat un bărbat, dar nu ştiu motivul crimei