Meniu
Search
x

Crimă suspectă, în plină zi, în una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din Europa. Poliţiştii din Londra au arestat un bărbat, dar nu ştiu motivul crimei

Un bărbat a fost înjunghiat mortal, în plină zi, pe un drum secundar din apropierea străzii Oxford din Londra, a anunțat Poliția Metropolitană.

De Maria Dogaru la 15.08.2022, 18:02

Poliția a fost chemată după ce s-a semnalat o crimă prin înjunghiere pe strada Poland, Londra. Bărbatul a fost găsit cu răni înjunghiate și, din păcate, a fost declarat mort la fața locului. Un bărbat a fost arestat în legătură cu incidentul, relatează Mirror.

Un suspect a fost arestat

Luni, 15 august, la ora 11:40, poliția a fost chemată pentru informații despre o crimă pe strada Poland, W1. Ofițerii au participat la Serviciul de Ambulanță din Londra și Ambulanța Aeriană a Londrei. Un bărbat a fost găsit cu răni grave provocate prin înjunghiere. În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, el a fost declarat mort la fața locului la ora 12:20. Identitatea sa nu a fost încă confirmată.Un bărbat a fost arestat în legătură cu incidentul”, a declarat poliția.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță a Londrei a declarat într-un comunicat: „Am fost chemați astăzi (15 august) la ora 11.36 pentru a afla informații despre o înjunghiere pe strada Poland, în centrul Londrei. Am trimis la fața locului un echipaj de ambulanță, un paramedic și un elicopter de urgență. Primul nostru paramedic a sosit în mai puțin de șapte minute. În ciuda eforturilor echipelor noastre, pacientul a murit ,din păcate, la fața locului”, au declarat reprezentanții Serviciunuli de Urgență. 

Strada Poland este o cotitură în afara străzii Oxford, care este una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din Europa și atrage zeci de mii de vizitatori pe zi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Crimă suspectă, în plină zi, în una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din Europa. Poliţiştii din Londra au arestat un bărbat, dar nu ştiu motivul crimei