Antena Meniu Search
x

Bărbatul cu 102 copii le roagă pe cele 12 soții să ia anticoncepționale, pentru că nu mai are cu ce să îi hrănească

Un bărbat de 67 de ani, tată pentru 102 copii şi bunic pentru 568 de nepoţi, a ajuns să le ceară celor 12 soţii să ia anticoncepţionale pentru că nu mai are cu ce să-i hrănească. 

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 20:19

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 67 de ani are 102 copii și 568 de nepoți. Recent însă, acesta le-a cerut celor 12 soții să ia anticoncepționale.

Motivul pentru care bărbatul a luat decizia de a nu-şi mai dori copii

Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, a decis să nu își mai mărească familia, deoarece nu mai poate întreține pe toată lumea. Musa locuiește în Uganda, unde poligamia este legală.

Într-un interviu acordat ziarului britanic „The Sun”, bărbatul a declarat: "Veniturile mele au devenit din ce în ce mai mici de-a lungul anilor din cauza creșterii costului vieții, iar familia mea a devenit din ce în ce mai mare. M-am căsătorit cu o femeie după alta, dar acum a devenit greu să hrănesc pe toată lumea".

Pe acelaşi subiect

Cel mai mic copil al bărbatului are doar 6 ani, iar cel mai mare are 51 de ani

Soția cea mai tânără a lui Musa, Zulaika, mamă a 11 dintre copiii săi, a declarat: "Nu voi mai avea alți copii. Suntem într-o situație financiară proastă, acum iau pilula contraceptivă".

Aproximativ o treime dintre copiii lui Musa locuiesc cu el la ferma sa, potrivit Mediafax. Cel mai mic are 6 ani, iar cel mai mare 51 de ani, cu aproximativ 20 de ani mai în vârstă decât Zulaika, cea mai tânără soție a sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Folosirea contracepției în Uganda este privită în mod controversat, ca semn de transgresiune și promiscuitate în afara căsătoriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Bărbatul cu 102 copii le roagă pe cele 12 soții să ia anticoncepționale, pentru că nu mai are cu ce să îi hrănească