Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu scaune, filmată într-un restaurant plin cu familii cu copii. O femeie şi un bărbat au pornit un scandal monstru în localul din Anglia

Au ieşit să mănânce în oraş, cu prietenii, familiile şi copiii, dar cina le-a fost întreruptă brusc de o scenă neaşteptată. Clienţii unui restaurant plin ochi au privit cu teamă cum deasupra lor zboară scaunele şi farfuriile aruncate de un bărbat şi o femeie, amândoi extrem de furioşi, prinşi într-o dispută violentă.

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 15:35

Bătaie cu scaunele, în restaurant
Bătaie cu scaunele, în restaurant - Captură video Twitter

Un incident a tulburat liniştea într-un restaurant din Urmston, Greater Manchester, unde la ora respectivă se aflau o mulţime de oameni veniţi să mănânce în tihnă şi să aibă parte de momente plăcute alături de familie şi prieteni. De faţă erau şi copii mici, dar acest lucru nu a părut să conteze deloc pentru cei doi protagonişti ai "meciului de wrestling" cu scaune şi tot ce le-a căzut în mână.

Bătaie cu scaune printre clienţii unui restaurant

Haosul s-a declanşat săptămâna trecută, în jurul orei locale 18:00, iar martorii spun că bărbatul şi femeia nu s-au limitat să se lupte cu scaunele. Potrivit Mirror, de jur împrejur ar fi zburat şi mai multe farfurii. Totul a fost filmat de clienţi şi imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. Poliţia a fost chemată să calmeze spiritele şi să se asigure că nimeni nu va fi rănit.

În videoclip se aud strigăte de copii, probabil înspăimântaţi de cele care se petreceau sub ochii lor. De asemenea, mai multe persoane aflate în restaurant au încercat să intervină între scandalagii şi să potolească focul luptei. Într-un final, femeia a fost "dezarmată", dar cuplul a continuat să se certe aprins, în ciuda eforturilor tuturor de a-i linişti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oliva Malone, o tânără de 24 de ani din Salford, se afla în restaurant la momentul respectiv, împreună cu prietenul ei. "Un bărbat şi o femeie se băteau. Nu cred că veniseră acolo împreună, dar nu ştiu sigur. Am filmat cât am putut, dar mai apoi au aruncat cu farfurii", povesteşte ea. "A fost o nebunie. Angajaţii au reuşit să-i despartă şi au chemat poliţia", a precizat martora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Bătaie cu scaune, filmată într-un restaurant plin cu familii cu copii. O femeie şi un bărbat au pornit un scandal monstru în localul din Anglia