Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Bătrână moartă singură în casă zăcea, de mai bine de doi ani, mumificată, pe scaunul din bucătărie. Caz înfiorător în Como, nordul Italiei

A murit acasă, probabil din cauza unei suferințe, stând pe scaunul din bucătărie. Singură. Și acolo a rămas. Timp de mai bine de doi ani. Cercetările poliției din Como, Italia, acolo unde a avut loc grozăvia, sunt încă în desfășurare, dar ipoteza este aceea a unei tragedii a singurătății, descoperită aproape întâmplător. 

de Veronica Micu

la 08.02.2022 , 17:55

Caz înfiorător în Como, un oraș în nordul Italiei, acolo unde o femeie în vârstă de 70 de ani, care a murit singură în casă, a fost găsită după mai bine de 2 ani de la deces. Cadavrul bătrânei era mumificat și zăcea pe scaunul din bucătărie.

Marinella Beretta nu avea familie sau rude. Și-a vândut casa din Prestino, o suburbie a orașului Como, dar a păstrat dreptul de uzufruct. Noul proprietar, un elvețian, a sunat la poliție după ce a fost alertat de vecini din cauza unor copaci în pericol să se prăbușească. Pe femeie nu o mai văzeseră din septembrie 2019 și erau convinși că s-a mutat. 

Marinella zăcea mumificată pe scaunul din bucătărie

Articolul continuă după reclamă

Când polițiștii și pompierii au intrat în locuință, au găsit trupul mumificat al Marinellei, care stătea încă pe scaunul din bucătărie. Proprietarul casei a explicat că de ceva vreme nu a mai reușit să ia legătura cu femeia care i-a vândut imobilul și care, după cum au convenit, a continuat să locuiască acolo, scrie Corriere della Sera.

Te-ar putea interesa și: Un bărbat a cumpărat o casă și a vrut să schimbe parchetul vechi, dar a descoperit o „comoară”. Peste ce a putut să dea

Va fi efectuată o autopsie, însă anchetatorii par convinși că bătrâna a murit din cauze naturale, fără să se mai poată ridica măcar să ceară ajutor.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Bătrână moartă singură în casă zăcea, de mai bine de doi ani, mumificată, pe scaunul din bucătărie. Caz înfiorător în Como, nordul Italiei