Antena Meniu Search
x

Video Bătrânica de 104 ani din SUA care a sărit cu parașuta de la 4.000 de metri a murit

Dorothy Hoffner, centenara care a sărit săptămâna trecută cu parașuta la vârsta de 104 ani, a murit în somn la domiciliul său din Chicago, a transmis The New York Times. Un asistent medical care o cunoștea pe bătrânică de aproximativ cinci ani și pe care ea îl numea nepotul ei, a declarat marți că nu a fost încă stabilită cauza morții.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 08:44

Dorothy Hoffner
Bătrânica de 104 ani din SUA care a sărit cu parașuta de la 4.000 de metri a murit - Profimedia Images

În mod surprinzător, Dorothy Hoffner mai făcuse parașutism înainte, când avea 100 de ani. Lăsându-și cadrul metalic în urmă, lângă avion, femeia a fost rapid ajutată să urce treptele pentru a se alătura altor oameni care așteptau să facă parașutism. 

Dorothy a mărturisit că a trebuit să fie împinsă din avion prima dată când a făcut parașutism. Femeia era calmă, încrezătoare și neînfricată când avionul și-a deschis ușa. Ea s-a strecurat încet spre margine și a făcut saltul cel mare. Și-a petrecut următoarele șapte minute coborând printre nori, în timp ce parașuta ei a adus-o încet înapoi la pământ, unde o aștepta o mulțime în extaz. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Minunat, a fost minunat acolo sus. Totul a fost încântător, nu ar fi putut fi mai bine", a povestit Dorothy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Bătrânica de 104 ani din SUA care a sărit cu parașuta de la 4.000 de metri a murit