Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doi ani a fost omorâtă de tatăl vitreg, pentru că s-a încălţat invers. Copila ar fi împlinit trei ani, peste doar câteva zile, în Texas

Un tânăr de 27 de ani din Texas îşi va petrece tot restul vieţii în spatele gratiilor, după ce şi-a omorât fiica vitregă în vârstă de doar doi ani, pentru că aceasta s-a încălţat greşit.

de Redactia Observator

la 31.10.2021, 12:27

Fetiţa a fost ucisă înainte de ziua ei
Fetiţa a fost ucisă înainte de ziua ei - Profimedia

La tribunalul din districtul 426, din Texas, Jadin Nunez a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind acuzat de moartea fetiţei sale vitrege, Shannah Mclpine, care a fost bătută cu brutalitate până a murit, scrie New York Post. Totul s-a întâmpla cu doar câtva zile înainte ca aceasta să împlinească trei ani.

Familia se pregătea să meargă la cumpărături pentru petrecerea care ar fi trebuit si abă loc peste câteva zile. În momentul în care fetiţa a încercat să se încalţe, nu a fost atentă şi şi-a pus pantofii invers.

Ucisă cu doar câteva zile înainte de aniversare

Extrem de furios, bărbatul a începât să o stranguleze pe cea mică, dar s-a oprit când mama acesteia a strigat către el pentru a o lăsa în pace. Nimic însă nu l-a putut împiedica să continue violenţele aşa că a lovit-o pe cea mică peste faţă, iar mai apoi puternic în stomac.

Spiritele s-au calmat în cele din urmă, iar fata a fost dusă la culcare. În timpul nopţii însă situaţia ei s-a agravat aşa că mama acesteia a sunat la ambulanţă. Ajunşi în casa familiei, medicii au constatat că din cauza loviturilor primite, stomacul fetiţei s-a umflat, ceea ce i-a înrăutăţit starea de sănătate. Copila era în stare de inconştienţăla sosirea ambulanţei şi prezenta, potrivit medicilor, vânătăi pe corp.

La ora 3:31 dimineaţa, ea a fost declarată decedată. Rezultatele autopsiei au arătat că fetiţa de doi ani a murit în urma unui traumatism. La două zile după moartea fetei, bărbatul a fost arestat. Mama fetei a fost şi ea arestată, pe motiv că nu a reuşit să ăşi împiedice iubit să o lovească pe cea mică. Cu toate acestea ea a depus o contestaţie, declarând că nu este vinovată pentru moartea fiicei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O fetiţă de doi ani a fost omorâtă de tatăl vitreg, pentru că s-a încălţat invers. Copila ar fi împlinit trei ani, peste doar câteva zile, în Texas