Antena Meniu Search
x

Video Bebeluș furat din brațele părinților. Cum a reușit o tânără din Spania să treacă neobservată de paza unui spital

Poveste de groază, dar cu final fericit în Spania. Un bebeluş a fost răpit din spital, din braţele părinţilor, la doar câteva ore de la naştere de o tânără care s-a deghizat în asistentă medicală şi a reuşit să intre în saloane fără să dea de bănuit. Când a aflat că autorităţile o caută, femeia a abandonat nou-născutul pe un preş, în faţa unui apartament. Tânăra şi-ar fi pregătit planul malefic câteva săptămâni, şi-a anunţat prietenii că aşteaptă un copil, cu iubitul ei român. 

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 20:28

Vezi și

Scenariul de film de groază pentru orice părinte a fost pus la cale - pas cu pas - de tânăra de 24 de ani. Camerele de supraveghere au suprins o în timp ce intră pe poarta din faţă a maternităţii din Bilbao, îmbărcată ca o asistentă medicală. Tocmai de aceea nu a ridicat suspiciuni. Femeia a luat apoi la rând camerele în care erau nou născuţii. 

Josu Erkoreka, ministru regional de Interne: "Toate par să indice că această femeie a încercat să răpească mai mulţi bebeluşi, pe parcursul nopţii. A intrat în mai multe saloane şi a încercat să ia, prin aceeaşi metodă, şi alţi copii care erau cu mamele lor. Dar se pare că nu şi-a putut atinge obiectivul primele dăţi, dar în acest caz a reuşit."

Sub pretextul că trebuie să-i facă analize, tânăra a reuşit să ia din braţele părinţilor un băieţel născut de doar câteva ore. Cu bebeluşul ascuns într-o plasă, individa a ieşit aşa cum a intrat - pe poata principală a spitalului. După câteva ore, părinţii copilul s-au panicat şi au dat alarma. Când a aflat că e urmărită femeia a abandonat copilul pe preşul unei case. Trecuseră deja 12 ore de la răpire.  

Bebelușul a fost abandonat în fața unui apartament

"A sunat soneria, era vreo 8 şi 5 minute, cine suna la 8 şi 5 dimineaţa? M-am uitat pe vizor, nu am văzut pe nimeni şi am deschis uşa şi acolo era copilul. Când l-am văzut, am zis că el trebuie să fie, că nu lasă nimeni un copil pe oriunde. Trebuie să fie cel răpit", a declarat femeia care a găsit bebelușul.  

La scurt, timp poliţiştii au prins-o şi pe femeia care l-a răpit. Locuia în acelaşi cartier unde a abandonat nou-născutul. Apropiaţii spun că - de câteva săptămâni - pretindea că e însărcinată cu iubitul ei, un tânăr român care are o fată dintr-o altă relaţie. Ba mai mult, femeia le-ar fi arătat şi ecografii din care reieşea că aşteaptă un băiat şi cumpărase până şi hăinuţe şi un cărucior pentru copii. Tânăra de 24 de ani a fost reţinută de poliţiştii spanioli, iar bebeluşul s-a întors teafăr în braţele părinţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Bebeluș furat din brațele părinților. Cum a reușit o tânără din Spania să treacă neobservată de paza unui spital