Antena Meniu Search
x

Bebeluş mort, găsit în dulap de bunici, după ce mama a născut în secret. Tânăra din Spania şi-ar fi ucis copilul cu sânge rece

Un bebeluș a fost găsit mort în dulap, iar părinții au descoperit că fiica lor a născut în secret. O tânără de 22 de ani și-a ținut secretă întreaga sarcină și apoi a născut singură, dar ulterior a suferit o hemoragie și a ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 17:37

- Shutterstock (scop ilustrativ)

Tânăra își ascunsese sarcina de părinții ei, ajungând să nască în secret și, eventual, chiar omorându-și copilul după naștere. Dar adevărul a ieșit la iveală când s-a simțit rău după ce a născut fără asistență medicală și apoi când cadavrul copilului a fost găsit într-un dulap acasă.

Tânăra a născut în secret, în Spania

S-a întâmplat în Spania, în Palma de Gandìa, în provincia Valencia, relatează Mediafax. Tânăra mamă, o tânără în vârstă de 22 de ani, suferise o hemoragie la câteva ore după ce a născut.

Părinții, neștiind ce probleme are, au dus-o de urgență la spital, iar acolo medicii au descoperit că a născut de curând. Însă părinții ei nici măcar nu știau că fiica lor era însărcinată. Apoi, tatăl tinerei a găsit bebelușul mort și ascuns într-un dulap.

Bebeluşul, găsit mort în dulap

Potrivit El Mundo, tânăra de 22 de ani este acum investigată de poliție, care o suspectează de crimă. Potrivit poliției, ea ar fi ascuns corpul bebelușului ucis sau mort după naștere, înainte de a da alarma pentru a merge la spital, unde medicii au confirmat că născuse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bebeluş mort, găsit în dulap de bunici, după ce mama a născut în secret. Tânăra din Spania şi-ar fi ucis copilul cu sânge rece