Antena Meniu Search
x

"Biata mea fiică". Și-a găsit fetița de 11 ani moartă, îndesată într-un coș de rufe ascuns sub pat, în Texas. Copila, violată și ucisă de vecin

Un tânăr de 18 ani din Texas a fost arestat sub suspiciunea că a agresat sexual și ucis o fată de 11 ani. Copila a fost înfășurată într-un sac de gunoi și băgată într-un coș cu rufe pe care criminalul l-a ascuns apoi sub pat. Tânărul era vecinul lor.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 16:35

"Biata mea fiică". Și-a găsit fetița de 11 ani moartă, îndesată într-un coș de rufe ascuns sub pat, în Texas. Copila, violată și ucisă de vecin
"Biata mea fiică". Și-a găsit fetița de 11 ani moartă, îndesată într-un coș de rufe ascuns sub pat, în Texas. Copila, violată și ucisă de vecin - ABC13 Houston/Youtube

Juan Carlos Garcia-Rodriguez, în vârstă de 18 ani, a fost arestat după ce cadavrul micuței Maria Gonzalez, de doar 11 ani, a fost găsit sub pat, în casa din Pasadena sâmbătă, 12 august.  Descoperirea a fost făcut chiar de tatăl micuței care a mers în camera ei după ce a venit acasă de la serviviu, îngrijorat de fiica lui. Anchetatorii au reușit apoi să  obțină dovezi suplimentare care îl leagă în mod direct pe tânărul de 18 ani de crimă, potrivit Mirror.

Familia este de-a dreptul distrusă și vor ca autoritățile să facă dreptate iar cel care le-a răpit copilul să fie pedepsit. 

"Suntem extrem de recunoscători că nu mai poate provoca nimănui acest tip de durere. Rog celor care sunt în sarcină să ne dea dreptate. Să fie împovărat cu toată greutatea legii, pentru ceea ce i-a făcut fiicei mele" , a declarat tatăl copilei. 

A ucis-o pe copilă, apoi a îndesat-o într-un coș de rufe pe care l-a băgat sub pat

Pe acelaşi subiect

Maria fusese singură acasă sâmbăta trecută, deoarece tatăl ei, Carmelo Gonzalez, plecase la muncă. Tânărul de 32 de ani și-a părăsit apartamentul în jurul orei 9:45 și nu avea de unde să știe că acela va fi ultimul moment în care o va vedea în viață. A ținut legătura cu fiica sa la telefon, dar la scurt timp după ce a plecat, a primit un mesaj de la Maria în care spunea că cineva a bătut la ușă în jurul orei 10 dimineața. 

I-am spus să nu deschidă ușa pentru că ajung la serviciu, iar ea a răspuns: sunt în patul meu”, a declarat bărbatul. 

Apoi a încercat să o sune pe fiica sa, dar aceasta nu a răspuns la apeluri. Bărbatul i-a cerut fratelui său, care locuiesc în același complex de apartamente, să-i verifice fiica. Au găsit ușa de la intrare descuiată și lucruri aruncate prin casă când au intrat, dar nu au găsit-o pe Maria. Când tatăl copilei s-a întors acasă, a căutat în tot apartamentul și și-a găsit fiica. A fost înfășurată într-un sac de gunoi și pusă într-un coș de rufe care fusese ascuns sub patul ei. A sunat la poliție în jurul orei 15:00, spunând că fiica lui nu respira. Maria a fost declarată decedată la fața locului de către paramedici. 

Din păcate, a lăsat-o sub pat într-o pungă de plastic, a lăsat-o acolo pe biata mea fiică”, a declarat tatăl. 

Băiatul de 18 ani locuia în același bloc cu famila. Colegul lui de apartament a făcut o declarație de-a dreptul tulburătoare. El a spus că  a locuit cu el mai puțin de o lună înainte de crimă. El a spus Juan Carlos că se credea „o persoană bună, dar nu, nu este o persoană bună”.

El a declarat că în ziua nenorocirii, tânărul s-a comportat complet normal, fapt care nu i-a dat de gândit acestuia că s-ar fi întâmplat ceva. Asta până când unchiul Mariei a bătut la ușa lor, căutând-o pe copilă. La ei la ușă a venit și tatăl Mariei căutându-și fiica.

Două zile mai târziu, Juan i-a spus colegului său de cameră că pleacă din oraș pentru muncă. Colegul de cameră a spus că i s-a spus: "Nu va dura mult. Mă întorc. E bine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Biata mea fiică". Și-a găsit fetița de 11 ani moartă, îndesată într-un coș de rufe ascuns sub pat, în Texas. Copila, violată și ucisă de vecin