Antena Meniu Search
x

Crimă într-un spital de psihiatrie din Dâmboviţa. O pacientă a ucis o altă bolnavă după ce a strâns-o de gât

O femeie internată la Spitalul de Psihiatrie Gura Ocniţei din judeţul Dâmboviţa a fost ridicată de către anchetatori, după ce a ucis o altă pacienta, pe care a strâns-o de gât, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 17:36

Crimă într-un spital de psihiatrie din Dâmboviţa. O pacientă a ucis o altă bolnavă după ce a strâns-o de gât
Crimă într-un spital de psihiatrie din Dâmboviţa. O pacientă a ucis o altă bolnavă după ce a strâns-o de gât - Shutterstock

Surse judiciare au declarat că primele date de la faţa locului arată că a fost vorba despre un conflict spontan, produs pe holul Spitalului de Psihiatrie Gura Oniţei.

Atât agresoarea, cât şi victima suferă de afecţiuni psihice

Conform surselor citate, o femeie a strâns-o cu mâinile de gât pe o altă femeie, iar bolnava agresată a murit. Atât agresoarea, cât şi victima suferă de afecţiuni psihice, fiind internate în spitalul de la Gura Ocniţei.

Femeia suspectată de comiterea faptei se află în custodia poliţiştilor, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Spitalul de la Gura Ocniţei este secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Crimă într-un spital de psihiatrie din Dâmboviţa. O pacientă a ucis o altă bolnavă după ce a strâns-o de gât