Antena Meniu Search
x

Foto Reacţia terifiantă a unui tânăr de 25 de ani, după ce a fost prins că şi-a omorât mama în bătaie. A râs în faţa poliţiştilor din UK

Lewis Bush, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a supus-o pe mama sa, Kelly Pitt, în vârstă de 44 de ani, unor abuzuri de nedescris timp de doi ani. Pe 10 mai, băiatul a ucis-o în bătaie după ce a lovit-o cu pumnii şi picioarele, în timp ce femeia disperată cere ajutor prin telefon fiicei. Băiatul era eliberat pe cauţiune la momentul crimei.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 11:17

Acesta i-a abandonat trupul în casa ei din Newport, Țara Galilor, unde a fost găsit două zile mai târziu. Acum au fost difuzate imagini cu tânărul, care a fost închis pe viață pentru crimă. În timp ce tânărul era încătușat, îi întreaba pe ofițeri: „Crimă? Glumești cu mine? Ce? Mama mea e moartă? Serios? Glumeşti cu mine?”

Lewis poate fi văzut întrebând despre siguranţa lui, în timp ce este condus într-o cameră de arest la secția de poliție. “Nu-mi vei face rău sau nimic nu?”, îi întreabă el.

Femeia chinuită a cerut până în ultimul moment ajutor fiicei

Conform poliţiei, în timp ce a tânărul îşi abuza verbal mama, femeia o implora pe fiica să sune la poliție. În mod tragic, fata nu a sunat niciodată la poliţie şi a decis doar să îi trimită mamei sale un mesaj după două zile pentru a vedea dacă e bine, relatează The Sun.

Pe acelaşi subiect

Jordan l-a sunat și pe fratele ei, care i-a spus că mama lor nu se simte bine și „nu e în stare” pentru a o vedea. Ulterior, un vecin a găsit-o pe Kelly „bătută” pe un pat îmbibat de sânge, acoperit cu o plapumă cu sticlă spartă și smocuri de păr care o înconjurau. Autopsie a constatat că femeia a suferit „traume severe la cap, gât și corp”. Kelly a avut, de asemenea, 41 de fracturi la coaste și ar fi suferit „dureri fizice considerabile înainte de moarte”.

Şi-a lăsat mama să moară şi a plecat la magazin

După crimă, băiatul a lăsat-o moartă și s-a dus la magazin. Într-o declarație de impact asupra victimei, Jordan a vorbit despre regretul ei că nu a sunat la poliție, dar considera că lucrurile se vor rezolva până a doua zi, așa cum se ma întâmplase. „Trebuie să trăiesc cu această vinovăție în fiecare zi”, a adăugat ea.

„Mama noastră nu va putea niciodată să-și vadă nepoata crescând din cauza a ceea ce ai făcut tu. Acum sunt singura fără mamă, soră sau frate, pentru că nu mai ești fratele meu”, i-a spus aceasta în instanţă tânărului.

Lewis a fost condamnat pe viață pe cel puţin 16 ani după ce și-a schimbat pledoaria în vinovat cu doar câteva săptămâni înainte ca un proces să înceapă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Reacţia terifiantă a unui tânăr de 25 de ani, după ce a fost prins că şi-a omorât mama în bătaie. A râs în faţa poliţiştilor din UK