Antena Meniu Search
x

Femeie ucisă în chinuri, sub acelaşi acoperiş cu copiii ei îngroziţi. Un bărbat de 43 de ani, arestat pentru crima cumplită din UK

O investigaţie a fost lansată după moartea unei femei din Marea Britanie, ucisă chiar în faţa copilaşilor săi. Potrivit Mirror, în legătură cu acest caz a fost arestat un bărbat de 43 de ani.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 11:40

Femeia, ucisă în casă cu mai mulţi copii - Profimedia

Poliţiştii englezi au fost chemaţi luni, la o locuinţă din Kingswood, South Gloucestershire, în jurul orei 5:50, unde au găsit victima fără viaţă. Deşi femeia a fost resuscitată minute în şir, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Decesul a fost pronunţat o oră mai târziu.

Femeia, ucisă în casă cu mai mulţi copii

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost arestat în legătură cu acest caz. Autopsia va arăta exact cauza morţii femeii.

"O investigaţie de crimă a fost lansată după moartea femeii din Kingswood. Ofiţerii au ajuns la proprietatea din Wedmode Close în jurul orei 15:50, în urma unui apel cu privire la un atac grav. Acolo, au găsit o femeie cu răni semnificative. Poliţiştii şi paramedicii au început manevrele de resuscitare, dar fără succes", a declarat inspectorul şef Dan Forster.

"În mod tragic, mai mulţi copii erau la faţa locului la momentul incidentului. Din fericire, aceştia nu au fost răniţi, dar sunt vizibil tulburaţi de cele petrecute. Transmit sincere condoleanţe întregii familii în aceste vremuri grele. Copiii sunt îngrijiţi acum de un alt membru al familiei", a adăugat el.

Ancheta este în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Femeie ucisă în chinuri, sub acelaşi acoperiş cu copiii ei îngroziţi. Un bărbat de 43 de ani, arestat pentru crima cumplită din UK