Antena Meniu Search
x

Galerie foto Campioană de powerlifting şi influenceriţă, găsită moartă în casa ei la 34 de ani. Cadavrul tinerei din Brazilia zăcea de câteva zile pe pat

Rhayara Morais, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită în apartament, când o prietenă îngrijorată a raportat că nu a reușit să o contacteze. Se crede că trupul tinerei a rămas nedescoperit timp de aproximativ șase zile înainte de descoperirea groaznică de miercuri, 27 martie.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 18:59

Poliția nu a confirmat cauza morții și se exlde ipoteza unei crime. S-a speculat că ar fi murit din cauza unei boli subite, necunoscute. Rezultatele autopsiei, care urma să aibă loc ieri, nu au fost făcute publice, relatează Daily Mail.

Influenceriţa, care a avut peste jumătate de milion de fani pe TikTok și aproape 150.000 de urmăritori pe Instagram, a câștigat un titlu regional de powerlifting după ce a început sportul în urmă cu aproximativ doi ani. Rhayara Morais, o fostă jucătoare de fotbal feminin și studentă la drept, îşi arăta progrese fanilor, unde s-a descris ca fiind o creatoare digitală și o „Campioană a Braziliei la Powerlifting”.

Cauza morţii nu a fost făcută publică

Tânăra a cochetat şi cu jurnalismul, lucrând pentru site-urile Esporte Candango și Rádio Redentor.

Nicio informație nu a fost încă făcută publică de oficiali cu privire la o posibilă cauză a morții. Fanii de pe reţelele sociale au sugerat că a murit în somn în urma unei afecţiuni bruşte. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am avut onoarea și plăcerea de a te numi prietena ma. Dorul doare, dar acum ești în rai. Să știi că ai fost iubită”, a scris Raquel Santos, o prietenă a lui Morais.

„Nu-mi vine să cred această veste tristă și bruscă. Odihneşte-te în pace fată frumoasă. Dumnezeu te va primi în Rai”, a scris un urmăritor de-ai acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Campioană de powerlifting şi influenceriţă, găsită moartă în casa ei la 34 de ani. Cadavrul tinerei din Brazilia zăcea de câteva zile pe pat