Antena Meniu Search
x

Foto Cântăreaţa Park Bo Ram a murit, după ce s-a prăbuşit în casa unui prieten. Artista sud-coreeană avea doar 30 de ani

Sfârşit tragic pentru cântăreaţa K-Pop Park Bo Ram la doar 30 de ani. Artista sud-coreeană a murit, după ce s-a prăbuşit în casa unui prieten din Seoul, joi, în urma unui infarct. A fost transportată la spital, însă a murit după o oră de când a fost descoperită inconştientă.

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 16:21

Se pare că vedeta ar fi băut cu prietenii săi. La un moment dat, s-a scuzat spunând că se duce la baie, însă nu s-a mai întors. Când doi dintre prietenii săi s-au dus să o verifice, a fost găsită „ghemuită deasupra chiuvetei, inconștientă”, se spune în raport. Au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea personalului de urgență.

Găsită moartă în casă

„Suntem aici pentru a împărtăși vești dureroase și sfâșietoare. Park Bo Ram a murit brusc, noaptea târziu, pe 11 aprilie. Toți artiștii și directorii de la XANADU Entertainment deplâng profund şi cu mare tristețe moartea sa. Este și mai sfâșietor că trebuie să transmitem această veste tuturor fanilor care o susțin pe Park Bo Ram. Încă o dată, transmitem cele mai profunde condoleanțe, să se odihnească în pace”, se arată în comunicatul casei sale de producţie.

Park a atras atenția pentru prima dată când a apărut în showul „Superstar K2” în 2010, în care cântăreții interpretează o melodie pentru a impresiona trei judecători și publicul. Patru ani mai târziu, în 2014, a debutat cu „Beautiful”, ocupând locul 19 în topul anual al Coreei de Sud în acel an.

Cu doar zece zile înainte de moartea ei subită, pe 3 aprilie, Park a lansat un nou single intitulat „I Miss You” și se spunea că se pregătea pentru un album. Park nu este primul artist sud-coreean care a murit în ultimii ani. Anul trecut, cântărețul Moonbin, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său. Moartea lui a fost pusă pe seama sinuciderii.

Choi Sung-bong - care avea 33 de ani - a murit și el într-o posibilă sinucidere, în 2023. În 2019, alte patru vedete K-pop au murit. Coreea de Sud are cea mai mare rată de sinucidere în rândul tinerilor din țările dezvoltate ale lumii, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Cântăreaţa Park Bo Ram a murit, după ce s-a prăbuşit în casa unui prieten. Artista sud-coreeană avea doar 30 de ani