Antena Meniu Search
x

Cântăreţul Mikaben a murit la 41 de ani, după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert la Paris. Momentul a fost surprins în imagini

Final dramatic pentru un cântăreţ din Haiti, care a murit chiar în faţa fanilor săi, în timpul unui concert susţinut la Paris. Mikaben, pe numele real Michael Benjamin, s-a stins în urma unui infarct. Artistul avea doar 41 de ani.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 12:20

Potrivit clipurilor publicate pe reţelele de socializare, cântăreţul s-a prăbușit brusc în timp ce interpreta o melodie în timpul unui concert care a marcat reunirea grupului Carimi, la șase ani de la desființarea acestuia. Concertul a fost întrerupt, iar sala a fost apoi evacuată, potrivit mai multor mărturii.

S-a prăbuşit în faţa fanilor

Începând de sâmbătă seara, posturile de radio și cluburile de noapte din Haiti au început să difuzeze melodiile artistului, făcând programe speciale pentru a-i aduce un omagiu. „O referință grozavă a muzicii haitiene tocmai s-a stins. Țara și tineretul haitian și-au pierdut un suflet frumos”, a scris duminică pe Twitter premierul haitian Ariel Henry.

Născut în Port-au-Prince în 1981 și fiul cântărețului Lionel Benjamin, Mikaben a fost cântăreț, compozitor și producător. A interpretat mai multe melodii de succes cu grupul Carimi, printre care „Baby I Missed You” sau „Fanm sa Move”.

După anunțarea morții sale, reacțiile au aprins și rețelele de socializare. Starul internațional Wyclef Jean i-a adus un omagiu cântărețului și a regretat că „a plecat prea devreme” într-un mesaj postat pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Cântăreţul Mikaben a murit la 41 de ani, după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert la Paris. Momentul a fost surprins în imagini